Annons
Annons


I veckans Allas!


Allas nr 34 – extra stort nummer med bland annat intervju med Thorleifs inför deras avskedsturné.

Med toppnummer som dansbandslegendarerna Thorleifs, allsång med Anna-Lena Brundin och hennes vänner, danskväll med Ezzex och final i Dansbandsduellen ser årets Malmöfestival ut att bli Allas bästa hittills.

Annons

Läs intervjun med Thorleif Thorstensson inför bandets sista turné i veckans nummer av Allas. Ett nummer som är extra stort,128 sidor och innehåller bland annat 56 superkul och lätta kryss!

Läs också i nr 34:

Läkaren gav Anna tre månader att leva.
När läkaren undersökte Anna för smärtan i nacken trodde han att han funnit en elakartad tumör. Han gav Anna tre månader att leva. Men tumören var i själva verket en inflammation som kunde hävas med hjälp av cortison och en annan ny medicin. Idag har Anna öppnat eget bageri i Järvsö och bakar bullar för glatta livet.

Inbrottstjuven försökte knocka Andrea med en rak höger
En kväll i vintras upptäckte plötsligt Arto och Andrea två svartklädda män som smög omkring inne i grannens trädgård. Medan Arto ringde 112 gick Andrea ut för att hålla koll på männen. Plötsligt kom tjuvarna ut från grannhuset med ryggsäckarna fulla av stöldgods…

Anna och Tormod stortrivs i sitt kottehus
Dyra lån avskräckte när Anna och Tormod ville köpa hus i Bohuslän. Kompisen Torsten hade en ovanlig lösning – om de vågade!

Kom igång i höst!
Läcker och lättlagad GI-mat är det perfekta sättet att få tillbaka energin och lusten. Det är både hälsosamt och hjälper till om man ska gå ner i vikt. Men finns det några risker? Vi har frågat några experter. Vi bjuder också på 11 härliga och lättlagade recept för hela familjen.

Smarta idéer: Hemgymmet som håller dig på mattan!
Allas hälsoreporter Louise Malmros Manfrinato har utvecklat en träningsmatta som ger möjlighet till skräddarsydd träning. Två av våra medarbetare har testat den!

Dessutom:

  • Sångerskan Sofia Källgrens förlossning blev en mardröm
  • En läsares berättar: Det oskyldiga spelet ledde till sexmissbruk
  • Vardagsrecept för hela veckan
  • Sticka och virka för nybörjare
  • Första barnet – gripande novell av Sandra Woolfenden
  • Kåserier och krönikor
  • 56 superkul och lätta kryss
  • 5-minutersnovellen
  • Läppglanstest

+ massor med tips och mycket annat

 


(5)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…