Annons
Annons


Thorsten Flinck hoppar av Let’s dance – av hälsoskäl

Bara några veckor innan det är dags för säsongspremiären av "Let's dance" skakas programmet av ett avhopp. Det är skådespelaren Thorsten Flinck som hoppar av på grund av hälsoskäl, enligt TV4.


Säsong 13 av det populära underhållningsprogrammet drar i gång i mars. Men nu har TV4 plötsligt tvingats börja leta efter ännu en deltagare, efter att det på fredagen blev klart att skådespelaren Thorsten Flinck hoppar av programmet. På Twitter skriver TV4 om det plötsliga avhoppet:

Till Expressen säger Tanja Tabrizian Selfors, pressansvarig för ”Let’s dance”, att Thorsten Flinck sett fram emot att vara med i programmet.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

– Det är jättejättetråkigt, vi hade verkligen sett fram emot att ha med honom. Det är jättetråkigt, säger Tanja Tabrizian Selfors vidare till tidningen.

Thorsten Flinck hoppar av Let's dance. Bild: Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/IBL Bildbyrå

Thorsten Flinck hoppar av Let’s dance. Bild: Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/IBL Bildbyrå

Letar en ersättare

Redan i dag inleds jakten på en ersättare till Thorsten Flinck.

– Han kommer att ersättas. Det är väldigt färskt men castingen sätter i gång i dag. Vi letar en värdig ersättare och hoppas snart kunna presentera ett nytt, spännande namn.

Vilka hälsoskäl det rör sig om, vill inte TV4 kommentera.

– Vi kommenterar aldrig våra deltagares hälsotillstånd, säger Tanja Tabrizian Selfors till Expressen.

De här tävlar

De som sedan tidigare är klara för ”Let’s dance” är artisten Dominika Peczynski, alpinstjärnan Anja Pärson, konstnären Stina Wollter, Anders ”Agra snickaren” Öfvergård, radioprofilen Ellen Bergström, komikern Messiah Hallberg, skådespelaren Johannes Brost, proffsboxaren Mikaela Laurén samt artisten och dokusåpaprofilen Samir Badran.

Programledare för ”Let’s dance” är Tilde de Paula Eby och David Hellenius.

Läs också: Thorsten Flinck: Jag har varit död en gång

Av Minna Wallén-Widung

LÄS OCKSÅ


(120)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…