Annons
Annons


Tilde de Paula Eby TV4s julvärd!


TV4 presenterar Tilde de Paula Eby som årets julvärd. Tilde håller tittarna sällskap under julaftonskvällen och bjuder bland annat på personliga julminnen, kära återseenden, musik och några överraskningar mellan programmen.

Annons

– Att vara julvärd är ett av de finaste uppdragen man kan få. Det är en ära att få vara en del av tittarnas jul, säger Tilde de Paula Eby.

Specialer
TV4:s jultablå kommer i år att vara fullspäckad med både klassiska julprogram och julspecialer från höstens mest omtyckta serier. Det finns självklart inga gränser för julmyset när Ernst Kirchsteiger julpysslar i Jul med Ernst, romantiken slår i taket när bönder gifter sig i Bonde söker fru – bröllop, artisterna träffas igen i Så mycket bättre – återträffen och körerna med gästartister stämmer upp till skönsång i Körslaget – julspecial.

Julbordet med program toppas med älskade filmfavoriter som bland annat Tomten är far till alla barnen, Jönssonligan och samtliga Sällskapsresan-filmer.

Julstämning i nyhetsstudion
Nyhetsmorgon är självklart uppe i ottan under hela jul- och nyårshelgen. Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist bevakar i vanlig ordning helgernas nyhetshändelser men fyller också nyhetsmorgonstudion med julstämning och besök av spännande gäster. Förutom Jenny och Steffo lotsar Per Nyberg, Jenny Alversjö, Jesper Börjesson, Jessica Almenäs, Emilia de Poret med flera tittarna igenom storhelgerna.

Frossar i mat
Sjuan firar jul med mycket film och frossar i mat med program som Nigellissima julspecial, Leilas mat, Hela England bakar – julspecial, Jamie lagar julmat och Mitt galna hem – julspecial. Under nyårshelgen går ett Hela Sverige bakar-maraton med samtliga avsnitt från årets säsong. Bland filmerna ser vi klassiker som Sagan om ringen-triologin, samtliga Mission impossible- och Snuten i Hollywood-filmer.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…