Annons


Tjejsnack med Charlotte: Jag hoppas de inte hittar kärleken!


Tjejsnack-krönikör Charlotte Silfverberg

Tjejsnack-krönikör Charlotte Silfverberg

Plötsligt verkar alla vara på karljakt. Väninnor som skilt sig är ute på nätet och försöker hitta någon ny. Och jag håller så klart tummarna för deras kärlekslycka. Men jösses, vad svårt det verkar vara!
Efter en kväll med deras historier om misslyckade mardrömsdejter går jag raka vägen hem, kedjar fast sambon i soffan och väser:
”Nu sitter du här tills döden skiljer oss åt – och VÅGA inte dö först!”
Det är skakande rapporter direkt ur singellivet.
Om Mister X som inledde dejten med att skälla ut min väninna för att hennes buss var fem minuter sen:
”Respektlöst! Jag har ett noga uträknat schema för kvällen så jag ska hinna hem till fotbollen på tv!”
Om Mister Z som tyckte det här var en god idé för en första middag ihop:
1. Lägg ett halvt kilo köttfärs i hennes händer.
2. Led henne till spisen.
3. Beställ pannbiff.
Men även om det blir fel ibland så hoppas jag ju att alla som längtar efter någon att dela livet med ska hitta någon som är rätt för just dem.
Eller vänta! Nästan alla…
Det finns några jag har svårt att unna den perfekta partnern.
Har ni sett dejtingföretaget som enbart riktar sig till ”sofistikerade och välutbildade” singlar vars ”privata ambitioner är lika höga som de yrkesmässiga”? Som marknadsför sig som en ”exklusiv matchmaking för singlar med nivå”.
En sajt som ”skryter” med att 78 procent av medlemmarna har akademisk utbildning borde väl åtminstone använda korrekt svenska. Vad sjutton innebär det att ha nivå? Har jag rätt nivå om jag är 1,78 lång?
Singlarna i denna elitistiska klubb hoppas jag inte hittar kärleken. Där. Jag hoppas de blir himlastormande överöronenkära i en operfekt partner de inte alls letar efter. Någon som har fel och brister med en bergochdalbana av olika nivåer, en helt vanlig människa. För att de ska fatta – det är inte högskolepoäng som får hjärtat att bulta, det är inte karriär som får känslorna att brinna.
Vilket är ditt bästa tips för att träffa någon? Trivs du bäst som singel eller i en relation? Vad blir du attraherad av?

Annons

Kärlek och pengar

Hjälp oss skapa Tjejsnack!
Mejla och skriv om allt du känner för, föreslå ämnen, tyck till om krönikorna! Skicka gärna med foto! Införda bidrag honoreras. Mejl: [email protected] och [email protected] Brev: Allas, Tjejsnack, 205 35 Malmö.

 

 


(0)
(0)Annons

  • Liselotte

    Jösses. Hoppas att hon som träffade köttfärsmannen vände och gick. Den var det låg nivå på. Nej, kärleken bryr sig inte om akademiska poäng. Jag tänker mest att det måste vara jobbigt att vara på den nivån, när de flesta andra befinner sig på en annan nivå.
    Hoppas du har släppt loss sambon 😉

  • Andelina

    Underbart! Jag blev så glad av din inställning om Elitsinglar att jag hoppade högt. Att det finns människor som sätter sitt egenvärde efter sin akademiska status är skrämmande och jag blir vansinnig varje gång denna reklam visas.

  • Andelina: Hej! Så härligt att kunna få någon att hoppa högt av glädje! 🙂 Och visst skaver det obekvämt i ögonen när man ser den där reklamfilmen…

  • Liselotte: Nej, hon blev så överrumplad att hon stekte biffarna i ren chock till honom! Men sen dess har hon inte träffat honom. Och sambon är loss, men jag håller fortfarande ett vakande öga… 🙂


Annons

Laddar nästa sida…