Annons
Annons


Tjejsnack med Charlotte: Katastrof – sambon är snål och jag är otrogen!


Tjejsnack-redaktör Charlotte Silfverberg

Tjejsnack-redaktör Charlotte Silfverberg

Passar du ihop med din partner? Det gör inte jag.

Vi är ett av de värsta kärleksparen man kan tänka sig. Påstås det i en artikel om astrologi.

Skytten och Kräftan beskrivs som en ”riskfylld kombination”.

Annons

Kräftan sägs vara snål och trist. Och Skytten (jag) anses vara ett av de flirtigaste och otrognaste tecknen som har svårast för att klara långvariga relationer.

Tack för det, vi har ju bara varit ihop i tjugofyra år, det är ju inte så himla länge…

Gilla Allas.se på Facebook

Lite mer hoppfull blev jag när jag hittade en sida på nätet där man kunde söka mer detaljerat på varandras födelsedatum. Då verkade inte förhållandet lika dödsdömt.

Även om vi är eld och vatten är vi ett rätt okej par ändå, visar det sig:

”Ett par du gillar att umgås med. Charmiga, vänliga, vet hur man skapar en generös och varm stämning. De älskar varandra på ett diskret och innerligt sätt.”

Det där ”diskret och innerligt” tycker jag låter tjusigt. Som om vi glider runt på ett lyxigt cocktailparty och ger varandra sugande, eldiga blickar som inga andra märker tvärsöver rummet. Nu ska jag bara få kläm på det där med eldiga blickar, övande framför spegeln ser de än så länge mer ut som om jag förvandlats till närsynta bofinken Knut…

Men egentligen är jag skeptisk till stjärntecken. Några av Skyttens egenskaper – djärv, äventyrlig, oansvarig, trivs bäst i naturen och moraliserande – är en ganska exakt lista över saker jag INTE är.

Roligast och rörigast var det med astrologi för några år sedan när det ryktades att det fanns ett trettonde tecken, Ormbäraren. Som knölade in sig mellan Skorpionen och Skytten och puttade runt folk till nya stjärntecken tills alla var helt yra i pottan och ingen visste vad de var eller hur de var…

Fast även om jag inte riktigt tror, kan jag inte låta bli att läsa horoskopet. I förra veckans Allas stod det att jag skulle vänta mig spänning, äventyr och miljöombyte. KAN det ha varit att jag handlade i en ny mataffär och gick lite vilse när jag skulle hitta brödavdelningen…?

Tror du på astrologi? Läser du ditt horoskop? Stämmer ditt stjärntecken med din personlighet?

Hjälp oss skapa Tjejsnack!

Mejla och skriv om allt du känner för, föreslå ämnen, tyck till om krönikorna! Skicka gärna med foto! Införda bidrag honoreras. Mejl: [email protected] och [email protected] Brev: Allas, Tjejsnack, 205 35 Malmö.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…