Annons
Annons


Tjejsnack med Gunilla: Det kanske blir en sexleksak i julklapp

Är det en sexleksak? Hurra, då får jag hälsa på hos gamla kära Taboo! sa särbon glädjestrålande.


Gunilla Hedenby och katterna Simba och Tasse önskar god jul

Tjejsnackkrönikör Gunilla Hedenby och katterna Simba och Tasse önskar er alla en riktigt god jul!

Det höll på att bli ett ganska stort missförstånd när jag meddelade särbon vad jag önskar mig i julklapp.

Taboo är en butik för sexhjälpmedel som jag länge bodde granne med. Varje dag kunde jag se folk gå ut och in där, en del med högburet huvud, andra smygande med varierande förklädnader typ jättemössa, scarf runt halva ansiktet och solglasögon. En riktigt trevlig förströelse.

Annons

Men tyvärr finns inte min julklapp i Taboos sortiment, vilket gjorde särbon djupt besviken.
– Du önskar dig alltså en selfiepinne. Vad i hela friden är det för något?

Gilla Allas.se på Facebook

Jag förklarade att den selfiepinne är ett stativ som ska hjälpa mig att ta bilder av mig och katterna Simba och Tasse till vår blogg, och även till Tjejsnackkrönikorna, som ju också publiceras här på på Allas.se.
– Ja, nog för att du alltid har varit ego, men det här tar priset.
– Det är strikt professionellt, enbart för jobbets skull!
– Hm, så du och katterna plåtade i din säng är rent yrkesmässigt? Har inget alls att göra med att du tillbringar större delen av din fritid där?
– Får jag en selfiepinne eller inte??

Särbon lovade inget, men han älskar att vara hemlig med sina julklappar så jag hoppas och tror att det ligger en pinne i tomtens säck. Fast det skulle å andra sidan inte förvåna mig om särbon bara för att retas kilar in på Taboo och köper en helt annan sorts pinne!

En sak är säker, han kommer INTE att köpa Årets julklapp – en robotdammsugare – till mig, för det gjorde han redan förra julen 😀

På tal om vågade och originella gåvor så köpte särbons pappa – liksom särbon något av en shopaholic – en gång ett portabelt kassaskåp i present till sig själv.

Vad i all världen skulle han med ett bärbart kassaskåp till? undrar ni. Jo, han tyckte att det var en jättefiffig idé att kunna ta kassaskåpet med sina dyrgripar med sig på resor och besök hos släkt och vänner.

Det var bara det att även tjuvarna gillade idén med ett litet nätt, flyttbart kassaskåp… Så de tog hans skåp, med dyrgripar och allt, och transporterade det till ett ställe där de kunde öppna det i lugn och ro…

Stackars särbons pappa! Hoppas han fick en god jul i alla fall!

Önskar er alla en riktigt fin och mysig jul, kära Tjejsnackkompisar!

Har du köpt en ”vågad” present? Eller fått en? Eller något annat kul och oväntat? Hur brukar du fira jul?

LÄS OCKSÅ

Julen när Den stora katastrofen inträffade…

Världens finaste julkort

Träffa oss även på vår blogg Gunilla, Simba och Tasse!

Läs mer om Tjejsnackkrönikör Gunilla Hedenby här

Hjälp oss skapa Tjejsnack!
Mejla och kommentera, föreslå ämnen, tyck till om krönikorna, om livet, allt du känner för! Skicka gärna med ett foto! Alla införda bidrag honoreras, även de kommentarer från nätkrönikan som publiceras i tidningen. Mail: [email protected]. Brev: Allas, Tjejsnack, 205 35 Malmö.

LÄS OCKSÅ


(98)
(0)


Annons

 • Hihi Jag undrade just vart detta skulle sluta 😉
  Såååå underbart Julfoto på Er ♡ …

  /Jam & Kram Annmi

 • Lotta

  Haha! Undrar vilken sten särbon bor under som aldrig hört talas om selfiepinne 😉 Jag fick faktiskt en när jag fyllde år och den fick han lämna tillbaka (jag brukar aldrig ta selfiesar vilken man kan tycka borde ha uppmärksammats).
  Det där med portabla kassaskåp har jag alltid smålett lite åt. Däremot blir jag fruktansvärt nyfiken när jag hemnetar och ser dolda säkerhetsrum på planritningarna. Hur spännande är inte det?! Eller så är det bara grejer från Taboo där…
  Ha en fortsatt trevlig Lucia!

 • Fru Eriksson: Ja, du känner mig, det kan sluta hur som helst 😀 Tack för fina ord om bilden <3
  Kram och glada Jultjejsnackhälsningar

 • Lotta: Ja, lustigt hur somliga kan vara jättepå och uppdaterade inom vissa områden och helt ute när det gäller andra 😀
  Kram och glada Julttjejsnackhälsningar

 • Anna Eriksson

  En lustig sak hände mej i helgen när jag öppnar dörren till nagelsalongen där jag ska köpa presentkort till min syrra gissa vad som hände då??jo när jag kliver in vem sitter där o fixar naglarna? om inte syrran!!! Gissa om jag kom av mig o det blev mycket skratt o fniss…Kram Anna.E

 • Anna: Hahaha, det var verkligen ett sammanträffande! 😀 Du måste berätta om du avslöjade dina julklappsplaner!
  Kram och glada Jultjejsnackhälsningar


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…