Annons
Annons


Tjejsnack med Gunilla: Mitt livs knasigaste köp!

Nyligen kom jag hem från shoppingrundan med det mest knasiga och onödiga plagg jag någonsin köpt.


Gunilla Hedenby trenchcoat

Här ser ni krönikör Gunilla Hedenby med sitt knasiga reafynd – en olivgrön trenchcoat 🙂 Foto: Anne Ulander

Visserligen på rea, men det ursäktar inte ett så huvudlöst inköp.

Jag föll i Reafällan. Suget var omöjligt att motstå, så fort jag såg den insåg jag att jag bara MÅSTE ha en olivgrön trenchcoat i sladdrig mockaimitation!

Annons

Och jag KLÄR inte ens i trenchcoat. Jag är för liksom gänglig och har för dålig hållning för att kunna bära upp detta lite manhaftiga plagg på det tuffa men ändå kvinnliga sätt som krävs.

Gilla Allas.se på Facebook

Och även om jag modigt väljer att ha trenchen ändå, så finns det ingen säsong som är lämpad för den. Den är tunn som en sommarkappa, men alldeles för murrig för att ha på sommaren. Och att cykla till jobbet ruggiga höst- och vinterdagar i en kappa tjock som en finblus är inte att tänka på för frusna mig.

Efter idogt grubblande har jag insett att det enda lämpliga tillfället att bära min konstiga trenchcoat på är på ett mingelparty i en hotellobby. Då kan jag ha kappan på hela tiden och låtsas att jag nyss har kommit eller är på väg att gå. Tills detta tillfälle erbjuds hänger den på min garderobsvägg som en ständig påminnelse om min otroliga förmåga att göra dåliga affärer.

Det värsta är att jag har skrutit om mitt fynd för alla möjliga människor, så nu tjatar alla på mig att jag måste visa upp den…

Olivgrön trenchcoat

Vad var det egentligen som hände när jag gjorde denna galna affär? Jo, jag föll i Reafällan, en av de många fällor vi numera riskerar att falla i. Vår flitiga Tjejsnackare Yvonne K har listat några andra i Pappers-Allas, nämligen Lyxfällan, Skönhetsfällan, Dietfällan och Bantningsfällan. En del av dessa farliga fällor har till och med blivit tv-serier.

Och vill det sig riktigt illa kan man gå från Reafällan till Sms-fällan

Visst är det ironiskt: När vi inte behöver vara rädda för Svältfällan eller Sjukdomsfällan så ser vi genast till att hitta på andra fällor att falla i.

Men jag kommer aldrig att gå i Sladdrig Trenchcoat-fällan igen! Däremot har jag spanat in en ursnygg festklänning som jag bara MÅSTE ha. Om jag visste när jag ska kunna använda den…

Har du gjort något galet felköp? Fallit i Reafällan eller någon av de andra fällorna?

Galna prylar till salu!

* Tandpetarhållare i form av retro-lampa.

* Vantar med USB-värme – något för er frusna krönikör!

* Halsband i form av fungerande kapsylöppnare.

prylgalen.com

* Lady Gaga-outfit till hunden

* Glasögon med penis – till möhippan!

* Hästhuvud – bli festens medelpunkt!

* Tofflor med lampor

amazon.com

* Låsbar burk med timer – perfekt till godissugna bantare.

* Tält i form av folkvagnsbuss – lätt att hitta på campingen!

presentjakt.se

* Minidammsugare för skrivbordet.

roligaprylar.se

MER OM SHOPPING

Jag kom till Shopparnas Paradis

Inte lätt att spara när man är en shopaholic

Träffa oss även på vår blogg Gunilla, Simba och Tasse!

Läs mer om Tjejsnackkrönikör Gunilla Hedenby här

Hjälp oss skapa Tjejsnack!
Mejla och kommentera, föreslå ämnen, tyck till om krönikorna, om livet, allt du känner för! Skicka gärna med ett foto! Alla införda bidrag honoreras, även de kommentarer från nätkrönikan som publiceras i tidningen.
Mail: [email protected]. Brev: Allas, Tjejsnack, 205 35 Malmö.

LÄS OCKSÅ


(28)
(0)


Annons

 • Hm…Jag tror så här …ALLT klär en skönhet ❤️ …
  /Tjejsnackskram & litet Jam!

 • Anna Eriksson

  Ja du Gunilla! Detta är väldigt lätt hänt! Själv köpte jag tre par jättefula trosor i nåt hemskt material. När jag kom hem kunde jag inte skylla på annat än hjärnsläpp o så åkte de BUMS ner i soppåsen! Kram Anna E

 • Fru Eriksson: Åh, tusen tack, fina du! ❤️
  Kram och glada Tjejsnackhälsningar

 • Anna: Haha, ja ibland får man bara ge upp och erkänna att man gjort ett felköp 😀
  Kram och glada Tjejsnackhälsningar


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…