Annons
Annons


Tjejsnack med Gunilla: Plötsligt gjorde jag det otänkbara…

Kanske inte världens bästa selfie - men den är ett viktigt bevismaterial. För ett tag sedan gjorde jag nämligen något som kan jämföras med pyramidbyggena och gå på vattnet-grejen – hm, vem var det nu som gick på vattnet…?


Artisterna Anna-Lena-Bergelin och Jan Sigurd tillsammans med Allas krönikör Gunilla Hedenby.

De otroligt begåvade artisterna Anna-Lena Bergelin och Jan Sigurd. Kvinnan i mitten med galen blick är er krönikör Gunilla Hedenby 🙂

Men den bästa jämförelsen är nog med den totalförlamade mannen som tog sin säng och gick. För det underverk som hände mig var just att jag från att ligga som förlamad i soffan, mirakulöst nog reste mig – och gick på 60-talsshow!

Annons

Visserligen tog jag inte soffan med mig men ändå – visst var det ett underverk i klass med de bibliska? Klagade ju för ett par krönikor sedan över att jag aldrig gör något spännande och därför inte har något att skriva om. Men nu har jag det!

Denna minnesvärda lördag lät jag alltså soffan vila och tog cykeln till Malmös egen skyskrapa Kronprinsen, ett 26 våningar högt hus med en restaurang på översta våningen. Den heter passande nog Översten och utsikten därifrån är så magnifik att man får betala en tia om man inte äter utan bara vill stå och glo.

Här, högt uppe i det vackert blå höghuset, uppträdde min gamla kompis Jan ”Sigge” Sigurd tillsammans med sin sambo Anna-Lena Bergelin, som alla Allas-läsare känner eftersom hon skriver krönikor för oss.

I showen ”Anna-Lena med man” varvade detta radarpar sketcher och musik och avslöjade spännande saker om sitt privatliv, som till exempel att Anna-Lena i åratal var en kändis-stalker och att Sigge försökt sig på att skriva erotiska böcker, men kommit fram till att han ska hålla sig ifrån erotiken.

– I bokform alltså, förtydligade han.

Det låter höra sig, Sigge, heja dig!

Allt som allt en underbar kväll.

Sedan tog jag cykeln hem och återvände till mitt normala, handlingsförlamade tillstånd. Få se vilket mirakel som ska få upp mig ur soffan nästa gång…

Är du en huskatt eller går du ut och roar dig? Vad gör du i så fall? Bästa utekvällsminnet?

Träffa oss även på vår blogg Gunilla, Simba och Tasse!

Bloggaren Gunilla Hedenby med katterna Simba och Tasse

Mejla och kommentera, föreslå ämnen, tyck till om krönikorna, om livet, allt du känner för! Skicka gärna med ett foto! Alla införda bidrag honoreras, även de kommentarer från nätkrönikan som publiceras i tidningen. Mail: [email protected] och [email protected].
Brev: Allas, Tjejsnack, 205 35 Malmö.


(0)
(0)


Annons

 • Härligt & det var väl en fin Selfies ♡ …
  Jag är defenitivt en liten Huskatt hihi
  /Jam & Kram fniss & ha en alldeles fantastisk dag!

 • Fru Eriksson: Haha, man gör så gott man kan 😀 Då kan vi två huskatter ta varandra i tass 🙂 Ha en underbar dag du med!
  Glada Tjejsnackhälsningar

 • FINASTE MATTAN blogg

  Underbar! : )

 • Lotta

  Det kanske smittar? Så att du får blodad tand, menar jag, och kommer att ränna omkring på happenings och ta selfiesar stup i kvarten nu 😉 Kul att du kom ut och luftade dig ett tag.
  För mig är det ganska viktigt att göra det, men då har ju jag familj och barn hemma som det faktiskt gör gott att komma ifrån ett tag. Jag går gärna på bio. I veckan var jag och en kompis på en företagsvisning (eller vad det nu kan tänkas heta) av ”Hotell Marigold 2” som var precis lika underbar som sin föregångare. Okej, vi fick stå ut med en del ekonomisk information också, men wrapsen var goda, hehe.
  Heja dig Gunilla!

 • Stort tack, Mattan! 😀
  Glada Tjejsnackhälsningar

 • Lotta: Ja, man kan ju alltid hoppas att det blir en liten ego-epidemi, fast jag har mina tvivel 🙂 Det är nog snarare ”vill absolut inte missa detta”-faktorn som har störst betydelse för energin. Och Sigge och Anna-Lena ville jag absolut inte missa!
  Jag gillar också bio, det är så kravlöst och så är det kul att byta intryck efteråt, så det blir ändå en gemensam upplevelse. Låter ju inte dumt med både wraps och bra film 🙂
  Glada Tjejsnackhälsningar


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…