Annons
Annons


Tjejsnack med Gunilla: Rena skandalen – eller…?

Glada nyheter: Från och med nu blir det ännu fler Tjejsnackisar både här på Allas.se och i PappersAllas! För nu kommer Tjejsnack att vara med i varje nummer. Och som vanligt turas jag och Charlotte om att skriva.


´

Tjejsnack-krönikör Gunilla Hedenby

Tjejsnack-krönikör Gunilla Hedenby

Jag var eld och lågor när jag fick beskedet om utvidgningen. Så otroligt kul att dels få skriva fler krönikor, dels kunna publicera fler av er läsares bidrag! Jublade – tills jag kom på att de där krönikorna helst ska handla om något kul och – här kom knäckfrågan – något kul ur mitt liv!
Hm… Hur många kul, spännande projekt ger jag mig regelbundet in på? Ett varannan vecka? Ack nej. Är det ett om året känner jag mig helnöjd.

Annons

Så hur lösa Händelselöst Liv-problemet? Grubblade hårt och kom fram till följande förslag:

1. Jag kan bli globetrotter och skriva om alla mina spännande resor. Omöjligt, på grund av penningbrist och lättja.

2. Jag kan göra skandal – helst flera, det ger både material och reklam. Saknar tyvärr både det mod och den energi som krävs.

3. Jag kan bli nästa kändiskock, det tycks garantera stjärnstatus. Men här lägger tyvärr min svåra spisfobi hinder i vägen.

4. Jag kan skriva om katterna Simbas och Tasses liv som jag gör i bloggen. Outtömligt ämne. Men hur underligt det än låter så finns det folk som inte är så intresserade av att katter får ett nytt klösträd, att de älskar att jaga torrfoderbitar, eller att de gillar kartonger – eller kattonger som vi kattbloggare säger 🙂

5. Jag kan koka soppa på en spik. Skriva om små saker i det lilla livet, med glimten i ögat. Det vill säga fortsätta som hittills.

Så får det bli plus att jag har stort hopp om att…

6.NI, kära Tjejsnackläsare, ska bidra med förslag! Vad vill ni att vi ska skriva om? Hör av er med idéer, och om allt möjligt annat, förstås!

Träffa oss även på vår blogg Gunilla, Simba och Tasse!

Gunilla_Simba_och_Tasse- kattblogg

Hjälp oss skapa Tjejsnack!

Mejla och kommentera, föreslå ämnen, tyck till om krönikorna, om livet, allt du känner för! Skicka gärna med ett foto! Alla införda bidrag honoreras, även de kommentarer från nätkrönikan som publiceras i tidningen. Mail: [email protected] och [email protected].
Brev: Allas, Tjejsnack, 205 35 Malmö.


(0)
(0)


Annons

 • Skojsigt med mer Tjejsnack ♡ …
  Hoppas det kommer in massor av tips/Tjejsnackskramar på Er

 • Lotta

  Vad roligt att ni ska bli mindre sällsynta! Om ni får torka tycker jag att ni ska anlita mig var tredje vecka 🙂
  Skämt åsido, du kommer alltid på något, det betvivlar jag inte en sekund. Men det typiska är ju att när man MÅSTE, då försvinner idéerna lika snabbt som chokladen i skåpet. Speciellt om det är lakritschoklad. Jag skulle skriva en krönika till en lokaltidning för några dagar sen, med lokal anknytning gubevars, och då blev det genast svårt. Värkarbetet höll i sig hela helgen, men deadline hölls.
  Jag ser fram emot att läsa mera av er båda!

 • Karin Ekberg

  Kul med mera tjejsnack, någon ide kommer jag inte på just nu men var säker det kommer.
  Mvh Karin i Tullinge.

 • Tack, snälla Frun! 🙂 Ja, det är roligt att få veta vad ni vill läsa om – då kan vi ju satsa på lite mer ”säkra kort” 🙂
  Glada Tjejsnackhälsningar och kram!

 • Lotta: Hehe, ja bara folk inte tröttnar på en nu! Ska skicka ditt fiffiga inhopparförslag vidare, läser ju dina Äntligen måndag-krönikor med stor behållning 🙂 Ja, det kan vara både för- och nackdelar med givna teman – känner man för det så är det ju kanon men om inte, så kan det bli lite tufft… 🙂
  Glada Tjejsnackhälsningar!

 • Karin: Kul att du gillar att det blir mer av oss! Bara stöt på om du får någon idé 😀
  Glada Tjejsnackhälsningar

 • Ja,det är ju lite bra såklart hihi…Jag vet inte men hälsa,mat,skönhet & inredningstips ect gillas …
  Likaså gamla husmorstips tycker jag kan vara bra 🙂 Relationer,djur & natur osv/ ♡ -e Kramar!

 • Klokegard

  Koka soppa på en spik låter som ett väldigt bra förslag, tycker jag, för det är ju de små sakerna i livet som ger oss den sanna lyckan. Bäst blir inläggen om de kommer inifrån och är äkta.

  Önskar dig en suverän kväll!

  You Rock!!!

 • Kanonbra tips Frun – fast jag får nog anlita experter för att klara av att skriva om en del av dem, hihi 😀

 • Precis min åsikt! Och det stämmer ju så bra överens med min ambitionsnivå också – man ska inte ta sig vatten över huvudet 😀
  Glada Tjejsnackhälsningar


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…