Annons
Annons


Tjejsnack med Gunilla: Så mötte jag mysigaste kändisen av alla


Som reporter stöter man ibland på kändisar i tjänsten. Och de är väl som vi andra, ömsom vin, ömsom vatten.

Gabriel-Forss och Gunilla-Hedenby
Körledare/kändis Gabriel Forss och krönikör/körsångare Gunilla Hedenby  i väntan på att körrepetetionen ska börja.

Annons

Några är lite för fåordiga kan en luttrad reporter tycka. En sak har de alla gemensamt: De är svåra att få tag i! Men när man väl fått dem inringade är de flesta riktigt gemytliga.

Gilla Allas.se på Facebook

Men det finns en berömdhet som är outstanding vad gäller charm och hjärta. Och honom behövde jag inte ens jaga, för jag lärde känna honom helt privat!

Det var på flera sätt ett historiskt ögonblick när jag mötte Gabriel Forss, känd från Melodifestivalen och Körslaget men framför allt för sin roll som ledare för jättekörerna ”Du kan sjunga gospel” i Stockholm, Göteborg och Malmö. För det första för att jag över huvud taget gick med i hans kör. Att en pålitlig soffnötare som jag tar ett sådant initiativ måste betraktas som en skräll.

Men att möta Gabriel var minst lika stort. Alla blivande körkompisar hade förklarat sin kärlek till denne man. Så jag var givetvis djupt skeptisk när jag för första gången klev in i kyrkbänken – vi övar i Johanneskyrkan i Malmö – och beredde mig på körledarens entré. När folk flaggar för hur fantastisk någon är blir man ju gärna lite motvalls. Som när någon säger ”du måste läsa den här boken!”. Då blir den garanterat en dammsamlare i hyllan.

Så jag tänkte ”visst, men så jäkla trevlig… det är väl en ordinärhygglig kille som upphöjts till gud på grund av sitt kändisskap”.

Men så stod han då i koret, vår körledare – och redan efter några minuter var jag besegrad! Ingen kan motstå Gabriels charm, värme och kärleken han utstrålar till musik och publik.

Jag gjorde senare en intervju med Gabriel för Allas, och då sa han att han redan i början av sin karriär kom på att det var lönlöst för honom att odla en ”attityd”, att försöka vara mystisk och distanserad. Han måste vara sig själv – en glad, genommusikalisk kille med utseendet för sig och ett stort hjärta. Så glada vi är att Gabriel fattade beslutet att inte göra om sig!

I fem säsonger sjöng jag allt från gospels till nya hits och gamla godingar i kören. Sedan gjorde jag ett uppehåll men var gjuten på de populära konserter som avslutar varje termin. Men nu har saknaden blivit för stor – denna termin gör jag min stämma hörd igen!

Har du träffat en kändis? När, var hur? Skicka gärna in en bild!

Läs mer om min tid i kören här!

Apropå att anmäla sig till något: Glöm inte vår vår nya reportageserie, där du kan få hjälp av experter med problem av alla de slag! Klicka här för mer info! Anmäl dig till:

Mail: [email protected] Brev: Allas veckotidning, Gunilla Hedenby, 205 35 Malmö.

Träffa oss även på vår blogg Gunilla, Simba och Tasse!

Hjälp oss skapa Tjejsnack!

Mejla och kommentera, föreslå ämnen, tyck till om krönikorna, om livet, allt du känner för! Skicka gärna med ett foto! Alla införda bidrag honoreras. Mail: [email protected] och [email protected] Brev: Allas, Tjejsnack, 205 35 Malmö.


(76)
(0)


Annons

 • Så mysigt & vilken fin bild på Er.
  Såg ju Körslaget med Gabriel Fors & gillade det & nu ska min nätvän cecce sjunga gospel med honom 🙂
  Ha en underbar dag/Kram

 • Ann, Kassia och Silvana

  Åh så mysigt att hitta någon som man faller för så totalt … på ena el andra sättet! Så roligt att du är tillbaka i kören pånytt, blir mycket skojiga situationer ? 😉 för dig att skriva om hoppas jag! 🙂 Fint foto på er! ❤️

 • Fru Eriksson: Så himla kul att Cecce också är med och sjunger! Vi blir bara fler och fler, härligt 🙂 <3
  Glada Tjejsnackhälsningar!

 • Ann, Kassia och Silvana: Ja, det är omöjligt att inte ta Gabriel till sitt hjärta – man märker direkt att han är en verkligt fin människa <3 Kul att du gillar min kändisbild 😀
  Glada Tjejsnackhälsningar!

 • Ja,visst är det kul 🙂
  Soliga Tjejsnackskramar från mig ♡ …

 • Lotta

  Jag är precis likadan. När folk höjer någon till skyarna så blir jag misstänksam. Speciellt om det är en kändis. Men det är alltid så himla roligt att upptäcka att folk verkligen ÄR så trevliga och underbara som folk säger.
  Sjung på du! Det sägs ju vara bra för både det ena och andra, lite som träning typ. 😉

 • Lotta: Haha, ja jag undrar vad det är för psykologisk mekanism som slår till när vi blir så där motsträviga och misstrogna 🙂 Visst är det kul när den privata bilden av en kändis motsvarar den offentliga – när det är en trevlig bild, alltså 🙂
  Ska absolut löpa linan ut med kören denna gång!
  Glada Tjejsnackhälsningar


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…