Annons
Annons


Tjejsnack med Gunilla: Stackars Mark Levengood – men som jag hatar honom!

Får jag se Mark Levengoods flinande nuna en gång till så kastar jag mig ur soffan och stänger av tv:n.


Mark Levengood "Tro. hopp och kärlek"

Er krönikör Gunilla Hedenby gillar Mark Levengood högt och rent – men ibland blir det för mycket av det goda 🙂

Och det ska mycket till innan jag gör något så drastiskt som att resa mig ur soffan, det vet ni, kära tjejsnackvänner.

Egentligen är stackars mysige Mark Levengood helt oskyldig. Han bär inte skulden till att hans nästan lite självbelåtet lyckliga leende ständigt fyller tv-rutan.

Annons

Allt är Sveriges Televisions fel. För de sänder samma trailers – alltså reklamsnuttar för kommande program – om och om och om igen. I stället för att skapa förväntan inför Marks program ”Tro, hopp och kärlek” – säkert ett trevligt program – så alstrar dessa trailers bara motstånd och hat hos mig.

Gilla Allas.se på Facebook

Det kanske är väldigt dyrt att göra trailers. Kanske är det därför de kör samma. Men ändå. För oss som har svårt att läsa tv-tablåerna – det blir bara ett virrvarr för mig med alla tider och program – skulle det vara till ovärderlig hjälp att få tv-tips via trailers. Men då ska det vara trailers om MÅNGA, OLIKA program!

Det känns så mycket värre eftersom det just nu är total tv-torka för mig. För en tid sedan slutade sjuan sända ”The Good Wife” – en småputtrig, underhållande advokatserie med en före detta sjuksköterska från ”Cityakuten” och ”Mr Big” från gamla kära ”Sex and the City” i huvudrollerna.

När en serie jag gillar tar slut känner jag ren sorg. Jag har mist en nära vän. Livet känns så meningslöst när man inte kan planera sina myskvällar i tv-soffan. Och ja, jag vet att det visar att jag inte har något liv, men när har jag någonsin påstått att jag har det?

Nu lever jag i oro och ovisshet. Tänker sjuan börjar sända ”The Good Wife” igen? Och i så fall NÄR? För tro inte att de visar någon trailer om det! Nej det är bara Mark Levengood och alla kockar och trädgårdsmänniskor som får trailers. Och så svenska deckare, men de tittar jag sällan på, tycker det blir så konstigt när poliserna talar svenska. Bara att konstatera att man är totalt anglofierad!

Håll tummarna att jag lyckas hitta en bra tv-serie att hänga upp mitt liv på framöver!

Retar ni också er på alla trailers? Vad kollar ni på för tv-program? Tips på bra serier?

Kolla på tv och få en bättre relation!

Det påstås ofta att tv förstör samvaron. Att vi inte ”umgås på riktigt” längre utan bara sitter och dumglor på tv i varsin bubbla. Men nu visar en skotsk studie att par som sträcktittar på tv-serier tillsammans faktiskt får en bättre relation.
Särskilt positivt är tv-tittandet för par som inte har så många gemensamma vänner. Man tror att de kompenserar detta genom att skapa relationer med tv-karaktärerna, som om de vore ”riktiga” vänner.
Ju oftare paren såg på serier tillsammans desto högre värderade de sin relation.
– Att se på tv med sin partner är ett enkelt sätt att förbättra sin relation, säger forskaren Sara Gomillion, som ledde studien.
Källa: aftonbladet.se

MER OM KÄNDISAR

Ohipp krönikör möter trendig kändis

Plötsligt gjorde jag det otänkbara…

Så mötte jag mysigaste kändisen!

Träffa oss även på vår blogg Gunilla, Simba och Tasse!

Läs mer om Tjejsnackkrönikör Gunilla Hedenby här

Hjälp oss skapa Tjejsnack!
Mejla och kommentera, föreslå ämnen, tyck till om krönikorna, om livet, allt du känner för! Skicka gärna med ett foto! Alla införda bidrag honoreras, även de kommentarer från nätkrönikan som publiceras i tidningen.
Mail: [email protected]. Brev: Allas, Tjejsnack, 205 35 Malmö.

LÄS OCKSÅ


(12)
(0)


Annons

 • Ja,jag retar mig på mycket reklam mm & …
  Serier jag tittar på är Svartsjön just nu sen lite tönt Bonde söker fru & syrror hihi
  Fast bäst är veterinärerna,det ser även MaYa katt på fniss

  /Jam & Tjejsnackskram!

 • Anna Eriksson

  Jag älskar serien som hette Goda grannar.Den är helt underbar med bla. Helena Brodin o Anders Nyström. Jag har boxarna med alla 3 säsonger som spelades in o jag tröttnar aldrig på att titta på dem. Vilka proffsiga skådespelare! Rekommenderas Varmt
  Kramar från Anna E

 • Fru Eriksson: Ja, reklamen är påfrestande, men jag slipper mycket av den tack vare min genialiska dvd-spelare, som låter mig bara spola förbi det jag inte vill se 🙂 Tack för tips om serier!
  Kram och glada Tjejsnackhälsningar

 • Anna: Åh, det är så underbart när man har en serie som man vill se om och om igen, och så dessutom har fixat så det går att göra det 🙂 Tack för tipset!
  Kram och glada Tjejsnackhälsningar


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…