Annons
Annons


Tom Jones till Sverige i sommar!


Den legendariske sångaren från Wales har haft en fantastisk karriär i 50 år, sålt över 100 miljoner album och till och med blivit dubbad av Drottningen av England. Konstigt nog har han aldrig uppträtt på Gröna Lund tidigare, men i år kommer Tom Jones att ge en konsert på Gröna lunds Stora Scen den 11 juni kl. 20.00.

Annons

Tom Jones föddes 1940 i södra Wales. Han var son till en enkel gruvarbetare, men lyckades bli en av de mest framgångsrika sångarna från 60-talet.

Med 40 album som sålt i över 100 miljoner exemplar är han en av de största artisterna i vår tid. Sånger som “It’s not unusual”, “She’s a lady”, “Green, green grass of home” och “Sex bomb” har gjort honom till en ikon inom musikindustrin. Efter mer än 50 år som artist fortsätter ändå Tom Jones både att utvecklas och hitta ny publik, tack vare samarbeten med bland andra The Cardigans och Robbie Williams. 2012 släpptes hans 40:e album ”Spirit in the room” där han framför sånger skrivna av bland andra Paul Simon, Leonard Cohen och Paul McCartney. Att han aldrig spelat på Gröna Lund förut är ett mysterium, men den 11 juni kl. 20.00 intar han äntligen den klassiska Stora Scen för första gången

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…