Annons
Annons


Tommy Lindström ny expert när Efterlyst drar i gång


Efterlyst programledare

När Efterlyst startar för säsongen är det inte längre Leif GW Persson vi ser som expertkommentator. I stället är det till den förre rikskriminalchefen Tommy Lindström som tittarna får vända sig med sina frågor och funderingar.

Annons

Den nye experten är en erfaren fältarbetare och deltog bland annat i utredningen av Palmemordet, jakten på Maskeradligan och tavelstölden på Nationalmuseum. Han tycker själv att det känns bra att bli Efterlyst-expert.
– Jag ska försöka ge så goda inblickar som möjligt om varför olika saker händer i  polisens arbete, säger han.

Men Hasse Aro är kvar som programledare och denna säsong blir den 41 som han är spindeln i nätet i denna TV3-klassiker.

I Efterlyst kan tittarna följa polisens arbete med att lösa ouppklarade brott och även hjälpa polisen att hitta efterlysta kriminella. Med detaljerade redogörelser och intervjuer med offren försöker Hasse Aro att få eventuella vittnen i TV-publiken att minnas vad de sett eller hört.
Vid sin sida har Hasse den erfarne polismannen Tommy Lindström som kommenterar de aktuella fallen och förklarar hur polisen arbetar.

Efterlyst fortsätter även att med fördjupande reportage skildra polisens arbete, konsekvenserna för brottsoffren eller hur brottets natur förändrar sig

Tittarna kan som vanligt ringa in och lämna tips till polisen på tfn 08-702 00 90.

Säsongsstart onsdag 8/9 kl. 21:00


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…