Annons
Annons


Tony Irvings danskarriär i fara efter otäcka olyckan

Tony Irving kraschade när han åkte mountainbike tillsammans med kollegan Jonas Hallberg i programmet "Camping queens". Efteråt fick han operera axeln och olyckan kan ha orsakat honom slutet på hans danskarriär, skriver Expressen.


I måndags kunde tittarna se hur dansaren och tv-profilen Tony Irving, 50, körde av vägen och kraschade då han och programledarkollegan Jonas Hallberg, 46, testade att åka moutainbike i premiäravsnittet av programmet ”Camping queens” i kanal Sju.

Annons

– Jag får panik över hastigheten här, säger Tony Irving strax innan kraschen.

Snart är olyckan ett faktum och Jonas Hallberg är uppenbart orolig för Tony efteråt.

– Nej nej nej, för i helvete Tony, hör man honom ropa i programmet.

Tony Irving kraschade när han körde moutainbike i "Camping queen". Bild: Sjuan

Tony Irving kraschade när han körde moutainbike i ”Camping queen”. Bild: Sjuan

Tony får kraftiga smärtor i axeln till följd av olyckan och transporteras med ambulans till sjukhus där det konstateras att han brutit nyckelbenet. Efter lite omplåstring kan han dock återvända till husbilen. Vad tittarna aldrig får se är att Tony fick komplikationer efter olyckan.

Läkte i fel vinkel

För Expressen berättar han att han fick specialistvård efteråt och att skadan bedömdes kunna läka av sig själv utan operation. Men så blev det inte.

– Det hade börjat läka i fel vinkel, så de bestämde sig för att operera. I november opererade de mig och det är först nu som jag kunnat börja träna för att få tillbaka styrkan i armen, säger han till Expressen.

Nu befarar Tony Irving att hans danskarriär kan vara över för gott. Bild: IBL Bildbyrå

Nu befarar Tony Irving att hans danskarriär kan vara över för gott. Bild: IBL Bildbyrå

Han har plågats av smärtor sedan i somras, men har inte velat äta de starka morfintabletter läkaren skrev ut av rädsla för att fastna i ett beroende.

– Jag har haft problem med amfetamin och ville inte sätta mig själv mig i en situation där jag riskerade ett nytt beroende, säger han till tidningen.

”Hade gärna haft några år till”

Smärtorna gör att han tvingats ställa in flera shower – och nu bedömer han enligt Expressen att hans danskarriär kan vara över.

– Det är först till i höst som jag kan vara tillbaka i showerna, och då får vi se i vilken utsträckning jag kan medverka. Det kan vara så att jag bara är tillbaka som sångare och konferencier. Det här hände när jag var i slutet av min danskarriär och som det ser ut nu så är möjligheten att vara aktiv dansare borta. Jag hade gärna haft några år till som dansare, säger han till tidningen.

Av Minna Wallén-Widung

LÄS OCKSÅ


(67)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…