Annons
Annons


Topplista: Mannens 10 sexigaste kroppsdelar!

Vilken är mannens sexigaste kroppsdel? När kvinnorna fick frågan blev listan så här!


sexiga-kroppsdelar

Den brittiska webbsajten askmen.com har frågat ett hundratal kvinnor om vilken kroppsdel de finner sexigast på mannen. Nedan listas de 10 hetaste svaren.

10 manliga kroppsdelar som kvinnor älskar mest:

Annons

1. Fast rumpa
Kvinnor är inte så annorlunda än män, visar undersökningen. På förstaplatsen brukar ofta rumpan hamna på både mäns och kvinnors topplista.

2. Lagom penis
Exakt vad som menas med detta är dock något oklart. Kvinnorna angav att det var viktigt med en ”bra storlek”, och definierade bra som ”inte för liten” och ”inte för stor”. Måttlig, alltså.

3. Markerade magmuskler
Det är ingen överraskning att många kvinnor gillar magrutor. Nästan lika tilltalande är en slät och platt mage. ”Ingen kvinna vill ha sex med en man som först måste lyfta på magen”, menade många kvinnor.

4. Slanka höfter
Smala höfter, i kombination med en bred överkropp, är den mest attraktiva kroppsformen. Särskilt det inbuktande området mellan revbenen och höftbenen lyftes fram som oemotståndligt.

5. Hygieniska händer
Ganska otippat har ordet ”hygieniska” smugit sig in på topplistan. Betyder det att de flesta män går runt med smutsiga händer?

Läs också: Den dolda åtrån: 9 oväntade saker män tänder på!

6. Kittlande tunga
Om det finns en talang som kvinnor särskilt uppskattar så är det en mans förmåga att använda tungan, avslöjar undersökningen. På vilket sätt angavs dock inte.

7. Läckra läppar
Strax efter tungan värdesätter kvinnor en mans mun. Mjuka, fuktiga och kyssvänliga ska de tydligen vara.

8. Utbuktande biceps
Stora och välformade biceps betyder inte bara styrka, det vittnar också om att mannen tar väl hand om sin kropp. Och kvinnor älskar män som tar hand om saker.

9. Välformad bröstkorg
Precis som många män, kan även kvinnor fantisera om bröst. De flesta kvinnor i undersökningen angav att de gillade åtsittande T-shirtar som gav en antydan om vad som dolde sig därunder.

10. Breda axlar
Väl markerade och breda axlar tolkas som ett tecken på manlighet. Till skillnad från stora biceps är denna punkt inte beroende av träning. Alltid en tröst för någon.

Läs också: 7 delar av kroppen du INTE ska röra med dina händer

kansliga-kroppsdelar-kvinna

Källa: Askmen.com
Text: Margaretha Malmgren
Foto: Shutterstock


(27)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…