Annons


Topplista: Sveriges 10 sexigaste namn!

Vem har Sveriges sexigaste namn? Och hur sexigt är ditt eget? Här får du svaren – och de är förmodligen inte som du tror…


Namnlappar på lina.

Hur sexigt är ditt namn?

Den erotiska onlinebutiken Sinful.se har nyligen utsett Sveriges sexigaste namn, bland både män och kvinnor.

David kommer på plats 201.

På plats 294.

Som underlag har statistik använts som avslöjar vilka namn som är mest benägna att köpa sexleksaker – och som därmed betraktas vara mest sexuella.

Annons

Enligt 100.000 gjorda beställningar via nätet är det främst traditionella förnamn hos den äldre generationen, som exempelvis Kjell och Inger, som köper sexleksaker för störst summor.

Gilla Allas.se på Facebook

– Det är extremt roligt att se att det är den lite mognare generationen som ligger i topp på listan över de som spenderar mest pengar på sexleksaker. Det bevisar att de gärna testar nya saker hemma i dubbelsängen, säger Mathilde Mackowski, delägare av Sinful.se.

Läs också: Bildextra: Här är Sveriges mest sålda sexleksaker!

Kul grej

Undersökningen visar även att män i genomsnitt spenderar mer pengar på sexleksaker än vad kvinnor gör. De som spenderar allra minst är den yngre generationen, där namn som Vendela och Noah ingår.

– Vi hoppas att undersökningen kan ge svenskarna ett leende på läpparna och se det som en kul grej att man kan jämföra olika namn med varandra för att komma fram till vem som har det sexigaste, säger Mathilde Mackowski.

Läs också: Dessa är Sveriges sexigaste yrken!

Topp 10 kvinnor:

1. Inger
2. Ragnhild
3. Lena
4. Birgitta
5. Paula
6. Liselott
7. Maj-Britt
8. Kerstin
9. Eva
10. Ingrid

Topp 10 män:

1. Kjell
2. Lars-Göran
3. Peter
4. Tore
5. Jens
6. Lars
7. Torsten
8. Knut
9. Alf
10. Torbjörn

Hur sexigt är ditt namn?

Finns ditt namn inte med på listan? Gå in på namngeneratorn www.sinful.se/namn2016/ och skriv in vad du heter så får du snabbt svaret. Där kan du också jämföra ditt namns sexighet med dina vänners.

Läs också: Vad är ditt Star Wars-namn?

Källa: Sinful.se
Text: Margaretha Malmgren
Foto: Shutterstock


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…