Annons


Torskfilé på italienska med parmesan och skinka

Linda lufttorkad skinka runt torsk toppad med parmesanost och pesto. In i ugnen så att smakerna puttrar samman till en läcker middag. Snabblagat och supergott!


Ljuvlig torsk för vardag opch fest. Foto: Malte Danielsson

Fina fisken 
på Italienvis

429 kcal
4 port
25 min

4 torskryggsfiléer, ca 500 g
salt, svartpeppar
50 g riven parmesanost
4 tsk grön pesto
4 skivor parmaskinka
200 g cocktailtomater
1/2 dl grön pesto
125 g mozzarellakulor
1 msk balsamico
1/2 rödlök
25 g pinjenötter

Annons

Garnering:
färsk basilika

1. Tina torsken. Strö på salt och peppar. Fördela parmesan över och klicka på pesto. Linda en skinkskiva runt varje bit och lägg på en ugnsplåt.

2. Dela tomaterna och gröp ur kärnhuset. Fördela pesto 
i varje tomat och lägg på 
en mozzarellakula. Lägg tomaterna runt fisken. Ringla lite balsamico på tomaterna.

3. Skala och skiva rödlök, lägg på plåten. Toppa med nötter. Sätt i ugn, 175°, ca 15 min. Lägg på färsk basilika.

Prova också: Ulrikas torskfilé med räktopping

Det är aldrig för sent att förändra sin livsstil. Det enda du behöver är en stor dos motivation, inspiration och ny kunskap. Och allra helst en kickstart – ett färdigt schema med kaloriberäknade recept för dagens alla måltider.
Läs mer här


(0)
(0)



Annons


Annons

Laddar nästa sida…