Annons
Annons


Trädgårdsdrömmen hamnade i komposten!

Anders Öfvergård är tillbaka! I den nionde säsongen av Arga Snickaren fortsätter han hjälpa familjer vars renoveringsprojekt och byggkaos hotar inte bara bostaden, utan också familjerelationer och hälsan.


Sandra och Ulf i Åsbro som köpte en handelsträdgård för tre år sedan. Nu behöver de hjälp att komma ur sin ekonomiska knipa.

I morgon, onsdag, startar en ny säsong av efterlängtade Arga Snickaren där vi möter en av Sveriges mest populära snickare när han hjälper nödställda familjer som lever i byggkaos.

Sin vana trogen konfronterar Anders familjerna för att ta reda på vari problemen i deras boendesituation verkligen ligger, och med sin raka attityd, sitt djupa engagemang och handlingskraftiga team hjälper han dem.

Annons

En halv miljon i komposten
I premiäravsnittet möter vi Sandra och Ulf i Åsbro som köpte en handelsträdgård för tre år sedan. I budgeten fanns en halv miljon kronor att lägga på blommor, men blommorna gick inte att sälja och fick slängas på komposten. Alltså blev det inga pengar till familjens nedgångna hus.

Personlig konkurs
Ulf som inte är så frusen av sig sparar in pengar på värmen, men de tre barnen fryser och familjen saknar dusch och toalett i huset. Sandra är ständigt på väg att ta barnen och flytta men har skulder på ett par miljoner och har redan försatts i personlig konkurs. Nu hotas Ulf av samma sak och familjen är i akut behov av att få in pengar.

Anders griper in och vill att familjen hyr ut växthuset för att de ska ha råd att behålla sitt hem.

Arga Snickaren: Onsdag den 27 mars, kl 20.00. Kanal 5


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…