Annons
Annons


Dags för Trädgårdstider i SVT!

Inredaren Malin Persson, kocken Tareq Taylor, programledaren Pernilla Månsson Colt och trädgårdsmästaren John Taylor fyller programmet ”Trädgårdstider” med med tips och inspiration för trädgård och utemiljöer.


Trädgårdstider.

Pernilla Månsson Colt och Tareq Taylor. Foto: Eva Robild/SVT

Trädgården utanför Lund kommer i år att bli mer romantiskt prunkande än någonsin, eftersom ett brudpar ska vigas här i sommar. Det är i alla fall målet, när John Taylor inleder säsongen med att bryta ny mark med hjälp av grävmaskiner och motorsågar. Träden fälls och marken rivs upp, och efteråt plogar John marken med häst. Kökslandet ska bli större.

Annons

I det andra programmet ger sig Malin Persson och Tareq Taylor på sitt största byggprojekt hittills i form av en gammal rostig container som Malin vill förvandla till en romantisk bröllopssvit. Pernilla Månsson Colt och John trotsar regn och snö och planterar i det nya kökslandet, medan Tareq gör potatis- och palsternackspasta med broccolikräm.

Gilla Allas.se på Facebook

I program tre börjar Tareq och Malin att planera för bröllopet. Ladan ska kunna fungera som en middags- och festlokal. Den rostiga containern kläs in med växter.

Tittarna får också en tillbakablick på de fem år som trädgården vuxit fram. Det handlar om allt ifrån hur olika delar av trädgården skapats till Tareqs matlagning genom åren.

Sammanlagt blir det nio ”Trädgårdstider”, som tidigare hette Trädgårdstisdag, varav sex sänds i vår och tre under sensommaren.

Trädgårdstider: måndag 26 maj 2016 kl. 20.00 i SVT 1 (del 2 av 9)

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…