Annons
Annons


Träningstrender 2015!


Kvinna med hantlar

Träningstrenden är fortsatt stark och hela tiden kommer det nya träningsformer. Vad kommer att bli populärt 2015?

Enligt Friskis&Svettis är det fyra trender som sticker ut:

Allt fler tränar i smågrupper

Annons

Allt fler väljer att träna tillsammans med andra i mindre grupper. Det kan vara med eller utan instruktör och både utomhus och inomhus. Till exempel kompisgäng som kör cirkelträning på gymmet på egen hand eller som tränar tillsammans inför ett lopp.

Gilla Allas.se på Facebook

Pass med styrkeinriktning

Intresset för pass med styrkeinriktning är fortsatt stort. Gruppträningspass som Cirkelfys, Cirkelgym och Skivstång är populära och välbesökta. Även högintensiva pass som HIT lockar allt fler.

Hållbar träning

Allt fler vill ge träningen stort utrymme i livet. Och genom hela livet. Då behöver man investera i sin kropp och träna hållbart. Intresset för den uppbyggande träningen växer. Exempel på det är core och yoga.

Motreaktion

Samtidigt som allt fler tränar allt mer växer en motreaktion. Tränar vi för mycket? Har utseendefixeringen tagit överhanden? Hur pratar vi om vår träning? Varför är det fortfarande så många som är fysiskt inaktiva? Det är några exempel på frågor som ställs allt oftare. Bra och viktiga frågor. Träning blir bäst när den görs med en skön känsla.

2015 lanserar Friskis&Svettis tre stora träningsnyheter. Ett kampsportinspirerat fyspass, ett teknikenkelt styrkepass med mycket energi samt ett konditionspass med teamkänsla där gymmets olika cardiomaskiner används.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…