Annons
Annons


Tre-i-topp: Stjärnglans-Agata väljer med hjärtat


bild 3(1)

Ja, ni behöver inte säga nåt om det. Jag ser det ju själv såklart när jag tittar på min bidrags-papperslapp som jag satt och knåpade med när jag lyssnade och tittade på alla bidragen igår kväll, på Jurygenrepet inför kvällens final.

Annons

Och visst, jag har ju också ögon och ser att listan må  se bristfällig ut för ett otränat öga.

Pilar upp och ner och hit och dit. I det närmaste oläsliga kommentarer. Av någon outgrundlig anledning bara av de sex första låtarna av de 26. Sedan tystnad.

Men skenet bedrar. Jag har KÄNT in låtarna istället. Det sägs ju att man ska tänka med hjärtat.

Så med hjälp av mitt hjärta har jag vaskat fram tre vinnare,  för man kan väl dela på översta prispallen? Eller, hur brukar de göra nu?

Här är de så, utan inbördes ordning, på delad förstaplats:

Sverige, Armenien, Österrike.

Så, nu vet ni. Lätt som en plätt.

Hälsar Stjärnglans-Agata, vars hektiska finalförberedelser fortsätter in i de sista skälvande minuterna. Just nu syr hon paljetter på skorna och lagar glitterglassbomber med meterhög instucken pyroteknik. Brandkåren och det danska politiet återkommer med relevant dokumentation inom kort.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…