Annons
Annons


Trendigaste julblommorna just nu


vita rosor

Julen är vår allra största blomsterhögtid, då det också är många som väljer att skicka blomsterbud för att glädja nära och kära. Årets julblommor följer framför allt den naturliga trenden. Klassikerna håller ställningen, men uppstickare som rosor och tulpaner samt amaryllis på snitt blir allt mer populära.

Annons

Detta visar sig bland annat hos Euroflorists kunder.

Som alltid är det klassikerna hyacint, amaryllis och julstjärnor som vi tänker på när vi pratar om julblommor. Men hos Euroflorist märks att många börjar tänka utanför de mer traditionella ramarna och gärna väljer något mer modernt och annorlunda. Jularrangemang med rosor eller tulpaner tillsammans med bär och grönt är några av de mest populära valen i år.

Gilla Allas.se på Facebook

En av de genomgående trenderna i blomstervärlden är den naturliga. Glitter och stjärnglans får allt mer ge vika för dekorationer och krukor av naturmaterial.

En annan trend allt fler satsar på är vita julblommor, som känns tidlösa och hållbara även efter själva juldagarna. De passar också väl in i en mer sober inredningsstil som ligger i tiden.

De senaste åren har julbuketter blivit allt mer populära. De vinner mark framför de mer traditionella julgrupperna och planteringarna.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…