Annons
Annons


Tryffelolja utan tryffel i Plus!


Programledare Åsa Avdic. Foto:Carl-Johan Söder/SVT

Programledare Åsa Avdic. Foto:Carl-Johan Söder/SVT

Våren 2014 drar Plus igång en satsning på mat. Det blir en granskning av mat i allmänhet och matfusk i synnerhet. Redaktionen tar bland annat upp det dolda sockret – hur mycket socker får Mathias i sig under en vanlig dag?

Annons

Fler ämnen: hur mycket vatten är det egentligen i frysta kycklingfiléer? Och så kallat hälsovatten som gör underverk för din hälsa – hur mycket får de lova egentligen?

Räksoppa på två räkor
Tryffelolja utan tryffel, smördeg utan smör, räksoppa med två räkor i, guacamole med en halv tesked avokado och så vidare. Kan mat heta vad som helst utan att innehålla ingrediensen det heter? Varför är grönsaker i flerpack ofta dyrare än i lösvikt och varför är det så mycket salt i maten?

Plus: Torsdag 20 februari, kl 21.00. SVT1

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…