Annons
Annons


Tung trio i säsongens första Robins


Robin Paulsson har laddat upp med nya aktuella gäster till sin talkshow. Foto: Andreas Hillergren.

Robins inleder sin åttonde säsong med tre tunga gäster. Peter Dalle och Suzanne Reuter har slitit sig loss från Zpanska Flugan och Eric Saade skolkar från sin pågående turné för att hänga med Robin Paulsson i Slagthuset i Malmö.

Annons

I vårens åtta program blir det också sköna sketcher med Sissela Benn och Emma Hansson som karaktärerna ”Haggan & Ludret”, samt ett gästspel av Anna Blomberg som olika kändisar. Intressant besök blir det också i form av Leif GW Persson i Jörgen Lötgårds tappning.

Popunder
Popundret Eric Saade, som vann Melodifestivalen 2011 och tog brons i Eurovision Song Contest i Düsseldorf samma år med låten ”Popular”, har lämnat schlagern bakom sig. Albumen Saade vol 1 & 2 seglade båda upp på Topplistans förstaplats och under våren reser han riket runt med Sverigeturnén Pop Explosion.

Peter Dalle och Suzanne Reuter är aktuella i kritikerhyllade teaterkomedin Zpanska flugan, som just nu spelas på Nöjesteatern i Malmö. Paret Dalle – Reuter kamperade ihop redan på 1990-talet i Lorry, en tv-serie som blev känd för sin vassa och politiskt inkorrekta humor.

Gäster klara så här långt:

  • 17/3 Suzanne Reuter, Peter Dalle, Eric Saade
  • 24/3 Filip Hammar & Fredrik Wikingsson och Anna Brolin
  • 31/3 Loreen
  • 21/4 Marie Göranzon, Per Andersson
  • 28/4 Henrik Dorsin, Johan Glans

Robins: Lördag 17 mars, kl 21.00. SVT1


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…