Annons
Annons


Turkiet till specialpris för alla prenumeranter!


Följ med en vecka till en av Turkiets mest spektakulära platser, Kappadokien. Du som prenumerar på Allas får både specialpris och boka-tidigt rabatt!

Rundresan inleds i Antalya, följt av det storslagna naturlandskapet Kappadokien, som bildades för flera miljoner år sedan genom kraftiga vulkanutbrott. Här har folk inrättat sig efter naturens lagar med klippkyrkor, hopgyttrade byar och underjordiska städer. Vi promenerar i de mäktiga dalarna i Kappadokien, besöker den gamla Seldjukiska huvudstaden Konya och får inblick i Turkiets historia och kultur. Resan avslutas med två dagar i Antalya och dess omgivningar. Vi besöker även de antika städerna Perge och Aspendos.

Pris för Allas prenumeranter: 5 990 kr/person!
Dessutom: ytterligare 400 kr i boka-tidigt-rabatt den 14/2!

(5 590 kr/person inkl boka-tidigt rabatt. Ord. marknadspris ca 11 000 kr.)

Annons

Avresedatum: Avgångar varje lördag 6/4 – 18/5 2013.

I priset ingår: Flyg t/r från Stockholm Arlanda eller Köpenhamn Kastrup till Antalya, Turkiet. Transfers och lokala transporter. Del i dubbelrum sju nätter. Frukost. Reseledare, utflykter och entrébiljetter.

Tillval: Enkelrum 1 575 kr. Matpaket (för mer info om matpaketet: iqtravel.se/kap-bra-veta). Turkisk afton, virvlande dervischer, luftballongsfärd, båttur i Manavgat.

Bokning och mer infomation: www.iqtravel.se/kap
eller 0771-44 55 00.

Ange rabattkod: ALLRAB

Antalet platser är begränsat.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…