Annons
Annons


TV-journalisten om sitt spelmissbruk i Skavlan!


Denna vecka är Skavlan tillbaka och på fredag möter vi medieparet Amanda och Alex Schulman, Nikolaj Coster-Waldau från Game of Thrones, extremskidåkaren Tiril Sjåstad Christiansen och Sveriges Radios före detta utrikeskorrespondent, Vladislav Savic.

Annons

Medieparet Amanda och Alex Schulman lever ett hektiskt liv. Vid sidan av veckoliga podcasts och webbtv-program är Amanda ute med kokboken ”Magisk sommar” och Alex aktuell med föreställningen ”Älska mig” på Maximteatern i Stockholm.

Spelmissbruk
I över tjugo år var Vladislav Savic en ansedd och respekterad utrikeskorrespondent för Sveriges Radio tills han för ett och halvt år sedan miste både jobb, hem och vänner. Bakgrunden var ett spelmissbruk som gick helt överstyr. På fredag berättar han för första gången sin historia.

Skandinaviska skådespelare är bland det hetaste som finns i Hollywood dessa dagar och den största stjärnan av dom alla just nu är danske Nikolaj Coster-Waldau. Hemma är han mest känd som Jamie Lannister i HBO-serien ”Game of Thrones”, och är dessutom aktuell med skräckfilmen ”Mama” och spelar mot Tom Cruise i bioaktuella ”Oblivion”.

17-årig OS-vinnare
I januari tog den blott 17-åriga extremskidåkaren Tiril Sjåstad Christiansen guld i Aspen under X-Games. Hon blev då inte bara den första norskan att lyckas med det utan även den yngsta vinnaren i X-Games historia. På fredag kommer hon till Skavlan.

Torbjørn Brundtland och Svein Berge i norska bandet Röyksopp har sedan genombrottet 2001 vunnit de musikpriser som går att vinna i Norge och har samarbetat med bland annat Coldplay, Peter Gabriel och Robyn. Nu ska de snart släppa ett nytt album och på fredag uppträder de med låten ”Running to the sea” tillsammans med sångerskan Susanne Sundfør.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…