Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskopPåskpyssel

I huvudet på Gunde Svan – här är alla deltagare 2019!

28 jan, 2019 
AvJohanna Svan
I huvudet på Gunde Svan
I den nya säsongen av I huvudet på Gunde Svan på TV4 möter vi bland annat hockeylegendaren Börje Salming och fotbollsikonen Pia Sundhage.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Gunde Svan ger sig för fjärde gången iväg för att träffa några av Sveriges största idrottare i I huvudet på Gunde Svan på TV4.

Det blir som vanligt djupa, närgångna och underhållande samtal där Gunde går till botten med vad som gör vissa idrottare så framgångsrika.

På sitt eget charmiga sätt tar han reda på vad som krävs för att kasta sig in i ringen mot världens bästa fighters, styra en över 500 kilo tung häst mellan hinder och att leda ett av världens främsta landslag.

– Jag är otroligt spänd på att träffa dessa fantastiska idrottare och gå in djupare på vad som egentligen ligger bakom deras framgångar. I år har vi ett ännu större fokus på att komma närmare intervjupersonen och bland annat följer vi med Börje Salming till Toronto för att ta redo på hur uppskattad han egentligen är i vad som kallas för hockeyns huvudstad, säger Gunde Svan i ett pressmeddelande.

Annons

– Det här är ett program som ligger mig varmt om hjärtat och jag ser verkligen fram emot den nya säsongen, fortsätter han.

Här är alla deltagare i säsong 4 av I huvudet på Gunde Svan:

Alexander ”The Mauler” Gustafsson

MMA-fightern Alexander Gustafsson är en av Sveriges främsta kampsportare genom tiderna. ”The Mauler” går i slutet av december en match om världsmästarbältet i UFC i lätt tungvikt mot ärkerivalen Jon Jones.

Läs mer om Alexander ”The Mauler” Gustafsson här.

Börje Salming

En av både Sveriges och världens bästa ishockeyspelare genom tiderna. Börje Salming blev 1996 den förste svenske ishockeyspelaren att bli invald i Hockey Hall of Fame. Backlegendaren har även sin tröja nummer 21 hissad i taket hos Toronto Maple Leafs, efter sina 16 år i klubben.

Läs mer om Börje Salming här.

Kajsa Bergqvist

Med EM- och VM-guld både inomhus och utomhus, samt ett OS-brons, anses Kajsa Bergqvist som Sveriges främsta höjdhopperska genom tiderna. Hon innehar dessutom världsrekordet inomhus för damer på 2,08 och det svenska rekordet utomhus för damer på 2,06.

Annons

Peder Fredricson

Med individuellt EM-guld 2017 och OS-silver 2016 är Peder Fredricson Sveriges just nu främsta ryttare. Så sent som i september var han dessutom en av de ryttarna som var med och tog VM-silver i lag. Fredricson har under de senaste två åren vunnit Jerringpriset för årets bästa svenska idrottsprestation.

Pia Sundhage

Anses som en av svensk damfotbolls allra största genom tiderna. Pia Sundhage har utöver en fantastisk spelarkarriär, även vunnit två OS-guld (USA) och ett OS-silver (Sverige) som förbundskapten. Hon blev 2003 invald som första kvinna i svensk fotbolls Hall of Fame och fick ta emot Fotbollskanalens hederpris på Fotbollsgalan 2017.

Tomas Brolin

Brolin var en av bronshjältarna under fotbolls-VM 1994, han vann både Cupvinnarcupen och Uefacupen med Parma på 90-talet och han har fått ta emot Guldbollen två gånger. Tomas Brolin rankas som en av Sveriges främsta fotbollsspelare genom tiderna, efter sina fantastiska insatser både för sina klubblag och det svenska landslaget.

I huvudet på Gunde Svan har säsongspremiär den 28 januari kl 20.00 på TV4.

Läs också:

Gunde Svan om sitt äktenskap: ”Jag vårdar inte relationen”

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons