Annons
Annons


Två filmer att mysa till i påsk


Här har du ett bra tips på vad du kan hitta på vad du kan göra nu under påskhelgen! Släng dig i soffan med något gott att äta eller dricka och ha ett Harry Potter-maraton med familjen eller med vännerna! Du slängs in i en magisk värld full med magi och andra coola saker. Slappna av och börja titta! Här kommer en recension på den sista filmen i serien!
Eller så kan du vika dig dubbel av skratt till filmen You Again, se lite längre ner!

Annons

 

Harry Potter och dödsrelikerna del 2
harryPotter

Betyg:aaaaa
Det är den sista filmen i det stora äventyret. Mycket står på spel, Voldemort lever än och Harry måste hitta de sista Horocroxerna. Kommer Harry och hans vänner klara det innan allt är för sent?
Jag tycker att den sista filmen är jättebra, man får svar på allt som tidigare har varit ett mysterium. Du måste ha sett de andra filmerna för att kunna förstå vad det handlar om det är värt att se alla 8 filmer!
När jag tittade på filmen åkte mina känslor berg-och-dal bana, man skrattade, grät, blev arg, förvånad, ja allt! Det är det jag tycker är så bra med Harry Potter filmerna, man förstår verkligen hur karaktärerna känner sig! Den sista filmen var en riktig nagelbitare men den var riktigt sevärd! Tumme upp!!

Av Johanna Laos, prao-elev

 

 

You Again

12

Betyg:aaaa
Marni Olsen (Kristen Bell) är en framgångsrik PR-chef som precis blivit befordrad till ett jobb i New York. När hon får reda på att hennes bror ska gifta sig med tjejen som mobbade henne under High School gör hon upp en plan för att försöka förstöra deras äktenskap. Går allt som planerat?
You Again är en film som får magen att vika sig dubbelt. Den har ett fantastiskt budskap och förmedlar mycket glädje och hopp. Verkligen en film för dig som är sugen på ett gott skratt.
Av Linn Gustafsson, prao-elev

 

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…