Annons
Annons


Tjejerna tar över i Så ska det låta!


Angelica Alm

Angelica Alm

När inspelningarna av Så ska det låta startar i november sitter det två nya pianister vid tangenterna: Angelica Alm och Marika Willstedt.

Marika Willstedt skriver egen musik och spelar flera instrument, bland annat cello. Hon har varit kapellmästare i Grynets Megashow, jobbat och turnerat med bland andra Darin, Niklas Strömstedt, Wille Crafoord, Sebastian, och Jessica Andersson.
Spelar med syntpopiga O´spada och norska bandet Cocktail Slippers. Uppväxt i Vaxjö men bor nu i Stockholm.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook
Marika Willstedt

Marika Willstedt

Malmöbaserade Angelica Alm kommer liksom Marika från en musikerfamilj och har gedigen musikutbildning bland annat på Musikhögskolan i Stockholm. Hon har under tio år varit sång- och pianoentertainer i Sverige och internationellt. Just nu spelar hon in eget material med Stockholmsbaserade gruppen Sonny Liston.

– Förnyelse och utveckling av program är en naturlig process varje år, inte minst för våra återkommande titlar som Så ska det Låta. Vid årets förändringsprocess har vi valt att söka efter två kvinnliga pianister som kan axla lagledarrollerna. Vi är glada över att kunna presentera dessa två fantastiska tjejer, säger projektledaren Per Rådelius.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…