Annons
Annons


Twilight-frossa på Kanal 5


Bella och Edward i Twilight

Dags för Twilight-frossa med Bella och Edward.

I mitten av november kommer den efterlängtade femte Twilight filmen baserade på Stephenie Meyers böcker om den udda tonåringen Bella (Kristen Stewart) som våldsamt förälskar sig i vampyren Edward (Robert Pattinson).

Annons

I och med detta ägnar Kanal 5 tre kvällar, med start ikväll,  åt den odödliga (och odöda) kärleken i Twilight-sagan. Vi är med från början då den unga tonårstjejen Bella möter vampyren Edward och en av vår tids mest omskrivna kärlekshistorier tar sin början.

Twilight
Unga Bella är en enstöring som är van att inte passa in. När hon flyttar till sin pappa träffar hon Edward som helt uppenbart inte är en vanlig pojke. Snart är Bella uppslukad av en passion som hon är beredd att offra allt för.
Ikväll, kl 21.00

New Moon
Efter att ha blivit dödligt förälskad i vampyren Edward Cullen blir Bella Swan helt förkrossad över hans plötsliga försvinnande. Hon blir vän med den oemotståndlige Jacob Black men dras in i en värld, där hennes lojalitet sätts på svåra prov.
Onsdag, kl 21.00

Eclipse
Seattle skakas av en serie våldsamma mord. En vampyr fortsätter sitt oupphörliga sökande efter hämnd. Samtidigt måste Bella Swan välja mellan kärleken till Edward Cullen och vänskapen med Jacob Black – medveten om att hennes val kan krossa den sköra vapenvilan mellan vampyrer och varulvar. Samtidigt väljer hon också mellan att leva vidare – och att leva för evigt.
Torsdag, kl 21.00

 


(36)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…