Annons
Annons


Ullas man fick Alzheimer – vinn boken ”Ett långsamt farväl”

"Efter 9 månaders sjukskrivning och en lång väntan och oro har mina allra värsta farhågor bekräftats. Min man har Alzheimers sjukdom! Han är bara 62 år och vi skulle njuta av livet, barnen och barnbarnen tillsammans." Ulla berättar i sin bok om när mardrömmen blev sann...


vinn-langsamt-farval

Så här tyckte Allas recensent Ingar Haellquist  om boken ”Ett långsamt farväl – om en relation i nöd och lust med Alzheimer”:

Betyg: aaaaa
Ulla Assarsson har skrivit den bok hon själv ville läsa och saknade när det svåra beskedet att hennes man som bara var 62 år fick diagnosen Alzheimer. I dagboksform delar hon öppet med sig av sina känslor, sin förtvivlan och oro inför framtiden samtidigt som hon berättar hur vardagen och livet förändras. Ulla har ett klart och tydligt språk som når alla. Hon har förmågan att klä även de svåraste känslor och tankar i ord utan att lämna ut vare sig själv eller sin man. En bok för alla, inte bara anhöriga som har Alzheimer i sin närhet, som ger insikt, styrka och kraft. Det är äkta och mycket mycket bra!

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Läs mer om boken här.

Vi har 5 ex av boken att tävla om, värde cirka 198:-  per styck.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här.

LÄS OCKSÅ


(65)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…