Annons
Annons


Uma Thurman och Slash till Skavlan


Uma Thurman slog igenom med Pulp Fiction på 90-talet och huvudrollen i Kill Bill-filmerna gav henne både kult- och stjärnstatus. I Skavlan möter hon gitarristen Slash, utrikesminister Margot Wallström och världsstjärnan på forskningsscenen, Svante Pääbo.

Annons

Uma Thurman är en av Quentin Tarantinos favoritskådespelare och nu kommer hon till Stockholm Filmfestival för att – precis som sin regissör gjort tidigare – hämta ett hederspris.

Gilla Allas.se på Facebook

Margot Wallström har haft en hektisk start som Sveriges nya utrikesminister.Först var det de påstådda ubåtskränkningarna av svenskt territorium och nu senast skapade hon världsnyheter med Sveriges erkännande av den Palestinska staten.

Den svenske professorn i biologi Svante Pääbo är ständigt aktuell i samband med att Nobelpriset ska delas ut. Pääbo forskar kring människans ursprung och huruvida vi härstammar från Neanderthalarna eller ej.

I mitten av 90-talet lämnade gitarristen Slash den amerikanska gruppen Guns N’ Roses och startade en solokarrriär. Hans gitarrspel i GNR:s ”Sweet Child O’Mine” har vid flera tillfällen röstats fram som tidernas bästa gitarriff.

Skavlan: Fredag 7 november, kl 21.00 i SVT1


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…