Annons


Under och vardagshjältar!


Ala11

Världen är fylld av små under! Kreta är ett av dem. Den pakistanska flickan Malalas överlevnad ett annat. Tv-profilen Babben Larsson är också ett litet under som rest sig efter sin kollaps. Samtidigt har vi alla vardagshjältar som genom ett under fixar att få ihop livspusslet. Några av dem träffar du i veckans Allas.

Annons

Häng med!

Läs i Allas nr 11 ( i butik 6 mars):

Vi klarar inte av att bo ihop!
På fredagarna ser vi Babben Larsson ställa avslöjande frågor till Sveriges kändiselit. Vi lät Babben avslöja några sanningar om sig själv. Till exempel varför hon läser kvitton innan hon somnar och vad det är som gör att hon inte kan bo ihop med sin man?

Kalasa på kyckling!
Bjud på läcker och saftig kyckling! Lika perfekt såväl till fest som till vardag. Servera den helstekt med knaprig potatis, höj smaken med apelsin eller kombinera med ädelost i lasagne. Tre riktiga fullträffar – recepten hittar du i Allas

Malala blev skjuten på skolbussen
15-åriga Malala Yousafzais öde och mod lämnar ingen oberörd. Nio månader efter mordförsöket då hon sköts i huvudet, stod hon inför FN och pratade om att pennor och böcker är de mäktigaste vapnen mot terror och förtryck.

Frisyrklassiker på nytt sätt
Väljer du axellångt i vår eller kanske det riktigt korta? I veckans Allas får du tipsen om hur du enkelt varierar frisyren och gör det bästa av tre favoritlängder. Klippen som alltid är rätt och passar till alla stilar.

Jämställdhet gör en del män aggressiva
Nätverket Män för jämställdhet är öppet för båda könen, trots namnet.
– Jämställdhet är en fråga för alla, menar Christer Karlsson som varit med sedan starten 2006. Vi har kommit långt sedan 70-talet, men fortfarande finns det en del män som blir aggressiva när frågan kommer på tal.

Resproffsen avslöjar sina guldkorn på Kreta
Rosaskimrande sand och turkost vatten. Antika palats och mysiga tavernor med lokala delikatesser. Gästvänliga Kreta är favoriten för både soldyrkare och historieälskare. Vi har låtit fyra platsguider dela med sig av sina bästa Kreta-tips!

Dessutom:

  • Lyxiga vardagsrätter med kräftstjärtar
  • Så får du de vackraste liljorna
  • Medicin & Hälsa: Så får ni ihop livet med både karriär och barn!
  • Vårens jackor, kappor och skor
  • Superlätta och roliga kryss
  • En läsare berättar: Svärmor kritiserade allt jag gjorde
  • Steg för steg: Gratinerad getost
  • Lindas idé kan ge miljoner människor en ljus framtid

+ massor med extra läsning, Veckans brott, noveller, Veckans middagar, Lottes skafferi, kåseri med Barbro Leggat, Ensamma mamman mm.

 


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…