Annons
Annons


Uppföljning av Nystart-serien – har Kerstin hittat nya vänner?


Dags för uppföljning av deltagarna i Nystart med Allas – reportageserien där våra coacher och experter hjälper deltagarna att lösa olika typer av problem!

Nystart med Allas - reportageserien där läsarna får hjälp av experter och coacher
Kerstin med sin bästa vän Ronja. Foto: Stefan Nilsson.

Annons

Först ut är Kerstin Wahlqvist, som inledde Nystart-serien med att be om hjälp med att hitta fler vänner.

Här är Kerstins tankar kring hennes medverkan i Allas och de råd hon fick av KBT-psykoterapeut Eva Rusz och författaren och journalisten Marina Nilsson, som driver hemsidan vanskap.info.

Gilla Allas.se på Facebook

Vad tyckte du om råden du fick av experterna?
Mycket bra! Det var konkreta, praktiska råd som man kan använda sig av.

Har du använt några av råden i praktiken?
Tyvärr har jag av olika skäl inte haft möjlighet till det än. Men däremot har jag fått några nya Facebook-vänner efter min medverkan i Allas. Och det känns ganska lagom just nu!

Har ditt liv förändrats efter din medverkan i Allas och de råd du fick?
Det var en ny och intressant erfarenhet att vara med i Allas. Att vara huvudpersonen i ett reportage var roligt och spännande! Har ju i många år skrivit insändare för att jag är intresserad av att skriva, bland annat i Allas och andra veckotidningar, när lusten fallit på och jag har haft inspiration.

Skulle du rekommendera andra att vara med i Nystart?
Jag kan absolut rekommendera till andra att vara med i ”Nystart”, jag gillar personligen att läsa om ”vanliga människor” som vill göra något nytt i sitt liv och som kan inspirera andra att ”följa sitt hjärta”.

Finns det något som bör förbättras/förändras i upplägget av Nystart?
Att sätta det mer i fokus. Det känns som det är så långt inne i tidningen så att det inte är så lätt att hitta det. Om man ska introducera något nytt ska man nog göra mer ”reklam” så att läsarna hittar artikeln snabbt. Till exempel sätta det tydligt och synligt på förstasidan” för att visa att ”nu har vi något nytt på gång”.
Man får leta ganska länge för att hitta artikeln. Hade det funnits lite reklam på första sidan skulle det nog locka fler läsare som vid kassakön i affären får syn på en intressant rubrik och kanske tänker ”kan den personen göra det här så kan jag också”.

Vill du vara med i Nystart med Allas? Klicka HÄR för att anmäla dig!


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…