Annons


Uppgifter: Han blir programledare i Melodifestivalen

Melodifestivalen kör en favorit i repris som programledare. Enligt uppgifter till Aftonbladet återkommer David Lindgren i rollen.


Programledaretrion Hasse ”Kvinnaböske” Andersson, David Lindgren och Clara Henry under Melodifestivalen 2017. Bild Aftonbladet / IBL Bildbyrå

Melodifestivalen 2017 hade tre programledare. Hasse ”Kvinnaböske” Andersson, Clara Henry och David Lindgren. Planeringen inför nästa år är i full gång men produktionen har ännu inte gått ut med vem eller vilka som ska leda programmet 2018. Enligt Aftonbladet kommer dock David Lindgren att återvända i programledarrollen.

Annons

David Lindgren, 35, fick mycket uppskattning för proffsigt och humoristiskt artisteri i årets tävlingar och den insatsen ska alltså inte ha gått produktionen förbi.

Gilla Allas.se på Facebook

Aftonbladet hänvisar till flera oberoende källor som bekräftar att David Lindgren fått frågan och tackat ja.

”Har kontinuerlig dialog”

Vem eller vilka som ska leda programmet tillsammans med den norrländske sång- och dansmannen är dock ännu oklart.

SVT varken bekräftar eller dementerar.

– Vi har kontinuerligt dialoger med flera personer som på något sätt är intressanta för programmet på såväl kort som lång sikt. Vad vi har bestämt för Melodifestivalen 2018 kommer vi att gå ut med när allt är klart, hälsar Melodifestivalens projektledare Anette Hellenius via sms till Aftonbladet.

Läs också: Hit kommer Melodifestivalen 2018!

Unna dig härlig kashmir från vår shop!

I vår webbutik finns härliga mössor, ponchos och halsdukar i kashmir till helt fantastiska priser.


(18)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…