Annons
Annons


Uppkopplad njutning – vinn ny sorts vibratorer!

Bejaka din lust och skräddarsy njutningen precis som du vill ha den. Tävla om två moderna vibratorer som fungerar både för två och på egen hand.


vinn-vibrator

Vi har två uppkopplingsbara vibratorer från Sinful.se att tävla om:

We-vibe sync Parvibrator
Vibrator som kan styras med fjärrkontroll och en app till smartphones. (Fungerar både till Android och till Iphone.) Modellen kan justeras så att den stimulerar G-punkten och klitoris på rätt sätt. Vibratorn bärs under samlag då de sköna vibrationerna stimulerar båda. Det finns 11 standardprogram som kan anpassas i intensitet, och man kan ställa in individuella vibrationsprogram som kan sparas. Med appen We Connect kan din partner dessutom styra vibratorn var i världen hen än befinner sig. Perfekt för fräcka långdistansparlekar

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Värde cirka 1335:-.

Läs mer om produkten här.

Ohmibod bluemotion
En trådlös klitorisvibrator som du styr via en app på din smartphone. Vibratorn ansluts via Bluetooth och fungerar på upp till åtta meters avstånd. Med wifi-anslutning och gratisappen OhMiBod Remote kan vibratorn användas på långt avstånd, perfekt för distansförhållanden. Det finns en mängd olika program och vibrationsmönster. Du kan även skapa ditt eget vibrationsmönster genom att trycka på skärmen i den rytm eller mönster du önskar.

Värde cirka 899:-.

Läs mer om produkten här.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här.

 

LÄS OCKSÅ


(5)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…