Utvalt av Allas: 10 perfekta alla hjärtans dag-presenter – till dig själv!

Unna dig själv, eller en väninna, något riktigt fint till alla hjärtans dag! Här har vi valt ut tio fina saker som garanterat piggar upp.


Annons från Allas shop

Oavsett om du är singel, eller i en relation, är DU själv den viktigaste personen i ditt liv! Här har vi valt ut tio Allas-favoriter att skämma bort dig själv med, lagom till alla hjärtans dag.

Berlock med stjärntecken Bisou

Våra stjärntecken säger mer om oss än vad vi kanske tror. Betona din egen personlighet med detta stjärnteckenhalsband. Nu lanserar det svenska accessoarmärket Bisou en kollektion med berlocker med alla zodiakens 12 stjärntecken.

Morgonrock Butler/Lindgård, 2 färger

En yukata från svenska designduon Hanna Butler och Karlin Olu Lindgård. En fantastisk gåva till dig själv eller dina medsystrar! Finns i blå och rosa.

Kompressionsstrumpor – finns i tre färger

Unna dig ett par riktigt snygga kompressionsstrumpor i ekologisk bomull!  Dessa strumpor från FUNQ WEAR är graderade kompressionsstrumpor av högsta kvalitet. Det extra stödet kring ankeln ökar blodcirkulationen och motverkar svullnad i benen, vilket ger bättre välbefinnande och mer energi till benen!

Grytunderlägg LOVE, Men at Work

Modern design när den är som bäst! LOVE är ett robust och stilrent underlägg i svart pulverlackerat stål med bokstäver som snyggt formar ordet LOVE i den kvadratiska ramen.

Rosa yogamatta

Rosa yogamatta inklusive svart bärrem. Mjukt och stötdämpande material.
Tillverkad i EVA. Storlek: 61 x 173 cm, 5 mm tjock

Mineralsminkset My Minerals

Detta mineralsminkset från svenska varumärket My Minerals innehåller två stycken ögonskuggor, en rouge och en foundation samt en borste. Alla produkterna är lätt pärlemoskimrande och ger den perfekta lystern som man gärna vill hålla kvar efter sommaren.

Träningsband

Gummibandet är tillverkat i latex och har två sköna handtag som är enkla att använda. Bandet går att klämma fast på ovansidan av en dörr eller krokas fast på ett dörrhandtag, en krok eller liknande.

 

 

Plattborste

Få glansigt och rakt hår på bara någon minut med denna praktiska plattborste! Beroende på hur man borstar så kan man både skapa volym eller platta ner håret. Tack vare de keramiska borsten och värmeregulatorn är denna plattborste mycket skonsam mot håret.

Förstoringsspegel med sugproppar

Praktisk förstoringsspegel med två sugproppar på baksidan och 10 x förstoring. Perfekt att ha både hemma på badrumsspegeln eller med sig i bagaget på resan. Spegeln är 15 cm i diameter.

Vibrator Klittra Of Sweden

Upplev denna världsnyhet – utvecklad från ett globalt fenomen! Tänk dig en roll-on deodorant, fylld med glidmedel som du rullar över klitoris samtidigt som den vibrerar njutningsfullt.


(0)
(0)


Laddar nästa sida…