Annons
Annons


Vad hände med träningen Hillevi?


MilitaryTraining5(2)
Foto: Stefan Nilsson

I Allas nummer 41 har vi ett reportage där vår krönikör Hillevi Wahl berättar om hur hon testar nya trendträningen Boot Camp. Tuffa övningar hämtade från militärvärlden, som att kräla i lera, ta sig över hinder och krypa genom avloppsrör.

Annons

I reportaget hade Hillevi klarat av första passet på Nordic Miltary Training. Vi ringde upp henne för att kolla hur det gått sen.

Gilla Allas.se på Facebook

Har du fortsatt?
Oja, jag går två gånger i veckan – och älskar det! En gång såg jag fel på klockan och missade ett pass, då började jag stortjuta. Så viktigt har det blivit för mig.

Vad gör den här träningen speciell?
Det är så roligt och känns helt nytt. Man vet aldrig vad som ska hända nästa gång och man blir peppad och uppmuntrad hela tiden. Får man höra hundra gånger att man är bra och stark blir det sant och självbilden förändras.

Du var rätt otränad när du började, märker du skillnad i kroppen?
Folk säger att det strålar om mig! Jag har blivt av med spänningar i axlarna och fått bättre hållning, mer ork och bättre humör. Jag orkar så mycket. Det här är ingen bantningskur, utan det handlar om att lyssna på kroppen och bli stark. Jag klarar fem armhävningar nu!

Vad händer när vintern kommer?
Träningen fortsätter och håller på året runt. Snart är jag klar med nybörjarstadiet som varar i tre månader, sen går jag vidare till basträningen.

I senaste Allas hittar du mer information om Boot Camp-träning.


(5)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…