Annons
Annons


Valborgsfest i sommarstugan!


Ralf Gyllenhammar, Nanne Grönvall, Josephine Forsman, Björn Kjellman och Ylva Hällen. Foto: Patrik Westman

Äntligen bankarvåren  på dörren och tittarna är hjärtligt välkomna att fira Valborg med SVT. Kvällens värd, Ylva Hällen, öppnar sommarstugan och bjuder Björn Kjellman, Ralf Gyllenhammar, Nanne Grönvall och Josephine Forsman på middag, skratt och samtal.

Annons

Ylva Hällen är kanske mest känd som en populär profil i Barnkanalen, där hon bland annat lett Minimello och Ylvania. I vår är hon dessutom aktuell där med satsningen Superlördag. Ylva har även tävlat i På Spåret och varit programledare för Hjälp, vi flyttar ihop!.

Gilla Allas.se på Facebook

Björn Kjellman är en av Sveriges mest älskade skådespelare och känd från bland annat Vägen ut, Pelle Svanslös, Adam & Eva, Livet är en schlager och nu senast den hyllade serien Torka aldrig tårar utan handskar.

Hårdrockaren Ralf Gyllenhammar satte publikens hjärta i brand i Melodifestivalen. Han är frontman i flerfaldigt grammisbelönade hårdrocksbandet Mustasch och har synts i Körslaget och Diggilo.

Den folkkära sångerskan Nanne Grönwall förknippas naturligtvis med Melodifestivalen, till exempel med låtarna Avundsjuk, Håll om mig och Den Vilda. Hon släppte en rockskiva senast och har också lett sitt egna radioprogram i P4.

Sahara Hotnights trummis och låtskrivare Josephine Forsman har även varit programledare på UR och medlem i ”supergruppen” Casablanca.

Countrybandet Cookies n Beans består av Charlotte Centervall, Frida Öhrn och Linda Ström. Tjejerna har medverkat i allt ifrån Så ska det låta till Allsång på Skansen, Moreaus med flera och nu senast i Melodifestivalen.

Valborg med Ylva Hällen: Tisdag 30 april, kl 21.00. SVT1

Ylva Hällen leder SVT:s Valborgsfirande. Foto: Carl-Johan Söder/SVT

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…