Annons
Annons


Var handlar jag billigast?


På ett enkelt sätt kan du nu själv kolla vilka veckoerbjudanden från livsmedelskedjorna som är mest fördelaktiga för just dig. Sök med E-bladets hjälp bästa priset på just den vara du funderar på att köpa.

Annons

Varje vecka dränks vi av reklamblad från livsmedelsbutikerna där vi får ta del av alla kampanjerbjudande. Ur miljösynpunkt är detta inte hållbart.

Vi kan ju också ställa oss frågan om en vara är dyr eller billig utan att få ett vettigt svar. Många av oss har dålig koll på priser på livsmedelsvaror och framförallt när varor är på kampanj har vi ännu svårare att bedöma priserna om vi inte kan jämföra med liknade varor från andra reklamblad.

Ebladet samlar in alla livsmedelspriser som är på kampanj från de större kedjorna och gör prisjämförelse på alla varor så att vi som slutkonsumenter kan snabbt få en överblick över alla priser. På så sätt kan vi få fram en lista som hjälper oss att till exempel hitta den billigaste kycklingfilén.

En smart kartfunktion hjälper dig att hitta närmsta butik. Vi vill bidrar till ett mer klimatsmart samhälle där vi slipper tryckt media i den enorma omfattning som sker i dag. Konsumenten får också möjlighet att söka erbjudanden när det passar bäst.

Butikskedjorna får smidigt få ut sina budskap digitalt till alla hushåll även de med lappen NEJ TACK på brevlådan. Billigt och smidigt för alla!


(0)
(0)Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…