Annons
Annons


Var med och skapa Nya Tjejsnack i Allas!


Tjejsnack-krönikorna är tillbaka, nu både i Allas och här på Allas.se. Och nu bjuder vi in alla läsare att vara med! Från och med Allas nummer 45 börjar vi publicera era kommentarer i tidningen.

Annons

Tjejsnack-krönikörerna Charlotte Silfverberg och Gunilla Hedenby.

Men redan nu börjar vi alltså lägga ut krönikorna här på Allas.se och samla in kommentarer. Ta chansen att påverka, hjälp oss göra Tjejsnack till en sida som angår oss alla!

Gilla Allas.se på Facebook

Så här kommer säsongens första Tjejsnack av Gunilla, från veckans Allas (nummer 35), där vi förklarar hur vi har tänkt oss denna smått unika form av samarbete mellan oss och våra läsare:

”VAR MED OCH SKAPA NYA TJEJSNACK!
Tjejsnack är tillbaka från semestern med en glad nyhet i bagaget:
I höst bjuder vi in alla läsare till vårt Tjejsnack! Från och med nummer 45 får jag (Gunilla Hedenby) och Charlotte (Silfverberg) en hel sida till vårt förfogande. Och för att fylla den behöver vi er hjälp.

Grundtanken bakom Tjejsnack var just att vi ville snacka med er läsare. Och i krönikan pratar VI av hjärtans lust. Men NI får inte säga något! Vi har fått mejl och brev från er – och blivit jätteglada. Men det är bara vi som fått inspireras av dem.

Det vill vi ändra på!

Så i nummer 45 börjar vi publicera era mejl och brev. Med namn eller signatur. Och med ert tillstånd, förstås. Det går såklart utmärkt att skriva till oss utan att bli publicerad. Men ni som vill bidra till vårt Tjejsnackande i tidningen kan göra det och vi ska försöka få med så många vi kan.

Alla införda bidrag honoreras!

Vi vill ha era synpunkter och erfarenheter, vi vill veta vad ni älskar och hatar, hissar och dissar. Berätta om något som hänt, ett problem eller något roligt ni vill ventilera, åsikter om trender och ämnen – mat, kärlek, tv, relationer…
Vad vill ni att vi ska skriva om? Skriv och önska, kommentera våra krönikor, eller något annat ni läst!

Skriv till oss redan nu!
Vi börjar samla in brev och mejl direkt, för att vara väl förberedda när startskottet går. Så skriv och dela med dig av något till oss! Vad tycker du om Nya Tjejsnack, förresten? Skriv och berätta!

Skicka med ett foto
Om ni skickar med ett foto av er själva, eller något annat som har med ert mejl/brev att göra, så publicerar vi det också.

Tjejsnack även på hemsidan
Redan nu börjar vi också lägga ut Tjejsnack-krönikorna här på Allas.se. Allt för att ge så många som möjligt chansen att läsa och kommentera.

Men ni måste inte begränsa er till att kommentera krönikorna, vi tar tacksamt emot uppslag, idéer och tankar om allt möjligt. Vi vill att sidan ska präglas lika mycket av er som av oss – vem vet bättre vad ni vill läsa om än ni?

Mejla eller skriv till oss
Våra mailadresser är: [email protected] eller [email protected]. Brev skickar ni till: Allas veckotidning, Tjejsnack, 205 35 Malmö.

Träffa oss även på våra bloggar: Gunilla och Frasse och Charlotte.nu!

Hoppas ni tycker att det ska bli lika roligt som vi att göra Nya Tjejsnack!
Gunilla Hedenby”


(3)
(0)


Annons

 • Melle

  Hejsan

  Vilken underbar ide.. Allas är ju den absolut bästa tidningen,, och nej det säger jag inte för att smickra..men den passar alla från ung till gammal. har haft den i många år nu testat andra vid sidan av men alltid haft Allas..Jag kommer absolut att bidra till ”tjejsnack”.. för jag älskar att skriva och ha åsikter och dela med mig om ditt och datt..så vi kommer definitivt ses under ”tjejsnack”,,
  sensommar kram Melle..

 • Hej Melle!
  Så himla kul att du gillar Allas och idén med Nya Tjejsnack! Ser fram massor av bidrag från dig – och glöm inte att skicka med foto! Vi kan ju börja med att publicera den här kommentaren i tidningen, den blir ju perfekt att ha när vi går i gång med Nya Tjejsnack i nummer 45 😀 Ska bli så roligt att få ”prata ut” ordentligt med alla läsare, och på det här sättet får ju ni snacka med varandra också 😀
  Glada hälsningar från Tjejsnack-krönikör Gunilla

 • Kerstin Jonsson

  Absolut en toppenide’ , ser fram emot att både läsaoch skriva. Tjejsnack känns så rätt och att få ta del av andras tankar och åsikter ska bli riktigt kul! Det finns så mycket i livet och tjejer emellan oavsett ålder så ska det bli spännande med olika åldersperspektiv också. Hoppas det blir stor respons!

 • Melle

  det får du gärna göra publicera mitt inlägg alltså..Ha en go dag Kramis

 • Toppen, tar in den så fort jag bara kan! Ha en fin dag du med 🙂
  Kram!

 • Hej Kerstin!
  Åh, så glada vi blir över den positiva responsen, det här ska bli så otroligt roligt! Vi publicerar allt så fort vi bara kan och även vi hoppas förstås att många ska känna sig manade att göra sina röster hörda så att vi alla kan se fram emot många härliga Tjejsnack framöver 😀
  Glada hälsningar från Gunilla

 • Melle

  Hej igen,,
  Skickade mail till dig Gunilla men sedan kom jag på att det jag skrev om var inte aktuellet när Tjejsnack drar igång,,, men jag återkommer med annat längre fram
  ha det så gott hälsningar Melle /Mona Fogelberg

 • Melle: Har fått mailet och som du såg funkar det hur bra som helst att ha med det du skrev om 🙂 Så håll utkik i kommande Allasnummer… Ha det gott du med!

 • Ulrik

  Allas är en av de bäsa veckotidningar i dagens marknad, men jag tycker att Gunillas skriverier om hennes katter är otroligt tröttsam, finns det verkligen ingenting annat att skriva om,
  jag saknar Barbro som har gått bort en mycket stor förlust och saknad. mvh Värmland


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…