Annons
Annons


Vår nye bloggare: Sara och Claes!


Jodå, Sara och Claes är en och samma person. Det hänger bara på kläderna vem som är vem. Foto: Martin Lindeborg

Välkommen säger vi till vår nya bloggare Claes Schmidt/Sara Lund. Ja, ni läste rätt Claes/Sara är en och samma person. Claes Schmidt är nämligen transvestit och när han känner behovet av att klä sig som kvinna kallar han sig Sara Lund.

Annons

Vi är extra glada på Allas för att Claes/Sara valt att blogga hos oss. Hen är efter flera år som kringresande föredragshållare igenkänd av hundratusentals människor i både Sverige och Norge. Föredragen är mycket uppskattade, så pass att Claes/Sara 2010 tilldelades Stora talarpriset.

Gilla Allas.se på Facebook

Allas lika värde
Claes Schmidt har en bakgrund som Årets soldat, musiker och marknadschef för ett av Malmös största nöjesföretag. Som föreläsare är Claes/Saras grundbudskap ”allas lika värde” – därav namnet på bloggen – och det ger många anledningar till både skratt och eftertanke. Detsamma hoppas vi att bloggen ”Allas lika värde” ska göra.

– Tidigare var jag rädd för att folk skulle få veta. Idag är folk beredda att betala för att få veta.

Anita sviktade aldrig i sin kärlek till Claes när hon fick reda på hans hemlighet. Foto: Martin Lindeborg

Mer i Allas
Du kan läsa mer om Claes/Sara i Allas nummer 19-20 som kommer ut nästa torsdag, 2 maj. Där berättar han och makan Anita bland annat berättar om hur det gick till när hon efter 16 år fick reda på att Claes är transvestit. Doften av parfym i sovrummet och ett par strumpbyxor som inte var hennes, fick Anita att ställa Claes mot väggen.


(10)
(0)


Annons

  • Tack för en fenomenal rivstart på allas.se och välkommen in i gänget!


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…