Annons
Annons


Vardagslyx och läckert bak!


Allas 45

När det nu är dags för Allhelgonahelg! Vi bjuder på tips till en snabbfixad trerätters meny! Och för att minska på stressen i december börjar vi med julbaket redan nu, fryser in det och plockar fram när det är dags!

Annons

Häng med!

Läs i Allas nr 45 ( i butik 31 oktober):

Vi trodde att Sigge dött på operationsbordet
Glädjen över det nyfödda barnet skakades genast om av en gnagande oro. Det var fel på lille Sigges hjärta. Felet skulle rättas till med en enkel operation. Men allting blev mycket mer komplicerat…

Gilla Allas.se på Facebook

Tjuvstarta julen – baka och frys in!
Nu är det äntligen dags! Cheesecake med lingon, chokladrulltårta, fyllda bullar och läckra småkakor – ett riktigt gottebord för oss kakälskare.

Jag vet inte längre var min dotter är
Maries dotter Sara fick redan i första klass diagnosen autism. Som 14-åring blev hon intagen på behandlingshem. När Marie fann sprutor i Sara necessär besannades hennes farhågor. Det är sex år sedan, nu vet Marie inte längre var hennes dotter är.

Inrutat mode
Skotskrutigt, smårutigt och storrutigt. Nu ser vi det på allt – från örhängen till skor. I klassisk skogshuggarstil eller med ny tvist.

Hus så hemskt – det spökar hos familjen Skoglund
Mamma Malin känner närvaron av andar. Lilla Maja brukar prata med ett spöke i sin egen ålder och brorsan Casper får besök av en gammal spökdam. Den ende som inte trodde på spöken var pappa Fredrik – tills han en dag jagades runt köksbordet av en ilsken vålnad!

Fixa trerätters Allhelgonameny på 1 timme!
Räktoast, biff med bearnaise och kokosgratinerad ananas är en oemotståndlig trio. Festliga smaker i klassisk tappning fixar du på en timme med max fem ingredienser per rätt. Hur lätt som helst!

Fatmata kunde inte glömma de gråtande barnen
När Fatmata besökte sin mamma i Sierra Leone, ett av världens fattigaste länder, för några år sedan blev hon chockad. Men det var inte medlidande barnen i skolan behövde utan hjälp. Och det satte igång Fatmatas eget hjälparbete.

Vardagslyx – från 30 kr!
Koppla av i ett skummande honungsbad, gör huden len med aprikoskärnor och lägg en ansiktsmask som gör hyn klar och fräsch. Enkla sätt att njuta i höstmörkret.

Dessutom:

 • Gör om, gör nytt – 8 suveräna inredningsidéer!
 • Medicin & Hälsa: När slutet nalkas
 • 4 härliga recept till perfekt kalasmat!
 • En läsare berättar: Mitt barnbarn höll på att mobbas till döds
 • Mysigaste och roligaste KRYSS-bilagan
 • Italiensk vecka – vardagsmat från måndag-till fredag
 • Färgstarkt i fönstret – favoriter i kruka!
 • Spännande läsning: Min döde morfar räddade mitt liv!
 • Steg för steg: Chokladfondant med krämig kolasås
 • Rörelserna som lindrar i klimakteriet
 • Andningsmetoden som förändrade astmasjuka Thereses liv.
 • Tjejsnack med Charlotte: Att umgås i sängen

+ massor med tips, Veckans brott, hela veckans middagar, krönika med Täppas, noveller, kåseri med Barbro Leggat, recensioner, Ensamma mamman mm.

 

 

LÄS OCKSÅ


(31)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…