Annons
Annons


Vårens stora dubbelnummer – med extra många kryss!


Ala18webb

Vårens stora dubbelnummer är här! 132 sidor med allehanda festtips, läckra recept, extra många roliga och lätta korsord och gripande läsning som varar i dagarna tolv!

Häng med!

Läs i Allas nr 18 ( i butik nu):

Annons

Festspecial med fantastiska bjudrätter!
Inför festligheterna till Valborg och första maj bjuder vi på en festspecial med recept på bland annat lyxig smörgåstårta, fläskfilé med tomatpesto, sparrissoppa, kalasgoda kladdkakor och mycket, mycket mer…

Jag var full när jag passade mina dagbarn
Bakom den fina fasaden levde Anette ett liv fyllt av missbruk och våld. Hon sjönk allt djupare och när hon träffade narkomanen Mats nådde hon botten. Men det var också han som räddade henne från fördärvet.

Vårpynta i växthuset
Äntligen – premiär för vårens första fest i uterummet eller växthuset. Njut av blomdoft, sköna kuddar och duka med porslin i härliga färger. Samla dina vänner och starta utelivet!

Karin trotsade läkarnas dödsdom – sökte vård utomlands
Cancern hade redan spritt sig från tarmen till levern. Och läkarna gav henne inget hopp. Då tog Karin saken i egna händer, lånade pengar och ordnade så att hon blev opererad i Frankrike och Tyskland.

Vi har valt de snyggaste mingelkläderna
Fira in våren med skira blusar, spets på kjolen och guldsandaletter. Ta ut svängarna i ett parti boule klädd i klarrött eller solgult. Vi har valt kläder och matchande accessoarer för säsongens alla fester.

Skådespelerskan Pia Johansson: När jag fyllde 40 förlät jag mig själv
Karriären rulla på bra för skådespelaren och komikern Pia Johansson. Under våren är hon aktuell med två matprogram – ”Här är ditt kylskåp” och ”Halv åtta hos mig”. Men det inte alltid som Pia själv helt kan njuta av framgången. Fram tills för några år sedan gnagde tankarna kring ett ödesdigert beslut i ungdomen.

Dessutom:

  • 58 kul och lätta kryss!
  • Vårgryta med kokos och lime
  • Utblick: Urmila var bara sex år när hon blev slav
  • Steg för steg: Fixa festfrisyren
  • Medicin & Hälsa
  • En läsare berättar: Jag avslöjade min man när han porrsurfade
  • Kalasgoda kladdkakor

+ massor med extra läsning, recensioner, Veckans brott, noveller, Veckans middagar, Lottes skafferi, kåseri med Barbro Leggat, Ensamma mamman mm.

 

LÄS OCKSÅ


(62)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…