Annons


Världens 10 vackraste stränder


vackraste stranden

Funderar du på en sista minuten-resa? Då har Allas listan på världens populäraste resmål, framröstade av resenärerna själva! Det är Skyscanner.se, som har låtit flygbokare över hela världen lista sina populäraste resmål och var någonstans man kan njuta av den bästa maten, nattlivet och självklart de finaste stränderna. Världens vackraste länder är i tur och ordning Nya Zeeland, Italien och Australien vilket beror på ländernas storslagna natur och kontrasterna i sina landskap.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Australien ligger också på topp tre över länderna som har de absolut vackraste stränderna i världen. Att England finns med på listan kan anses förvånande men det kan bero på Cornwall som anses vara ett vackert landskap med många fina stränder och klippor.

Världens tio vackraste stränder

1. Västindien

2. Australien

3. Thailand

4. Grekland

5. USA

6. Spanien

7. Portugal

8. Turkiet

9. England

10. Sydafrika

Om du vill besöka de vackraste länderna eller bada i de klaraste vattnen måste du åka en bra bit. Men det bästa nattlivet och den godaste maten finns faktiskt här i Europa. Föga förvånande är det i Italien och Frankrike den bästa maten finns medan du festar bäst i Spanien, tätt följt av England, Tyskland, Holland och Irland.


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…