Annons


Värmande isäventyr med Disney


disney on ice i Malmö

För första gången på Disney on Ice, en mäktig upplevelse. Det var trollbindande att se alla gamla och nya Disney-bekantingar in action på isen. Kolla bara in barnen nedan! Utan tvekan, de gillar´t!

1508058_10202812642378301_1465608419_n

Blixten McQueen, Bärgarn, Sally och resten av det glada gänget från filmen Bilar drar igång Disney on Ice 2014, Worlds of Fantasy.

Annons

Musse och Mimmi är såklart här. Disneyälvorna med Tingeling bjuder på magiska äventyr på isen. Långt ner i havens djup bjuder Ariel och hennes neonfärgade kompisar i korallrevet på en färgstark calypso. Men trots dansglädjen är sjöhäxan Ursula aldrig långt borta.  Det är spännande och spänningen stiger när det är dags för Woody, Buzz Lightyear, Jessie och alla de andra från Toy Story att inta isen.

Gilla Allas.se på Facebook

Några långsammare och lite utdragna inslag, som säkert älskades av den ordinarie konståkningspubliken, fick dock många mindre barn att skruva på sig i stolarna. Just där blev det faktiskt lite långtråkigt. Men dilemmat ligger ju såklart i att olika målgruppers önskemål ska tillgodoses. Och det barnen imponeras av är inte nödvändigtvis detsamma som det konståkningsfantasterna gillar. Ett annat minus är allt krängande av dyra Disney-prylar i foajén, svåra att gå förbi utan att handla. Eller vad sägs om en påse sockervadd för 120 kronor. Visst, stor, och visst, färgglad, men ändå.

Disney On Ice är Sveriges största årligen återkommande event för barnfamiljer. Förra årets turné sågs av fler än 120 000 besökande barn och vuxna. Nu fortsätter turnén vidare till Linköping och Karlstad. För info och biljetter klicka HÄR.

TEXT OCH FOTO: AGATA GARPENLIND CRONQVIST

 

 

 

 

 


(10)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…