ANNONSSAMARBETE MED L-ARGIPLEX

Värna om lusten i vardagslivet

Tappat lusten i din kärleksrelation eller förlorat orken i vardagen? Kosttillskottet L-Argiplex hjälper dig en bit på vägen mot en mer lustfylld tillvaro!


Att hinna med hushållssysslor, socialt umgänge och samtidigt försöka hålla en intim relation vid liv är inte alltid det enklaste. Och vad som ofta får sig en törn är just lusten för det lilla extra i livet. Vare sig det handlar om lusten för fysisk närhet eller sociala aktiviteter så är ibland problematiken densamma – att man helt enkelt inte orkar.

Bli piggare – må bättre!

Kosttillskottet L-Argiplex har sedan en tid tillbaka varit en hjälpande hand för många som upplever problem med såväl trötthet som lust, detta eftersom produkten innehåller bland annat Ginseng vars syfte är att förbättra sexlust samt motverka trötthet. D-vitamin och andra ämnen som ökar cirkulation i hjärnan är ytterligare ingredienser i kosttillskottet vilket i sin tur gör att vi blir piggare.

När det kommer till människans lust så måste man komma ihåg att allting hör ihop! Ju piggare och ju bättre du mår – desto mer tid vill du lägga på de saker i livet som faktiskt ökar endorfinerna i kroppen och gör oss glada, såsom fysisk aktivitet och sexuellt umgänge.

Stefan Arver, överläkare och chef för sexual medicin vid Karolinska Institutet i Stockholm, utvecklar:
– För att orka med samlivet är en förutsättning att man ger plats för det i hjärnan. Om tillvaron är fylld med oro så konsumeras all energi och det innebär kostsamma processer sett ur hjärnans synpunkt. Mycket måste vara i ordning för att man ska ha lust och ork för intimitet i vardagen, och där kan L-Argiplex vara en första hjälp.

– Man måste se samlivet i en större kontext, det är inte ett isolerat problem utan en del av hur ens relation och tillvaro är. Sexualitet är nånting som är beroende av många andra delar i livet, säger Stefan.

Malena Ivarsson arbetar som sexolog och har även hon god kännedom om L-Argiplex och dess inverkan på samlivet.
– Det har tidigare funnits ett stort tomrum vad det gäller lustprodukter för framförallt kvinnor, men så är det inte längre. L-Argiplex är en gedigen produkt med den kvinnliga lusten i fokus, vilket behövs då många kvinnor brottas med försämrad lust på grund av trötthet eller oro.

Malena Ivarsson.

Positiv inverkan på hjärta och kärl

Det finns även andra fördelar med produkten, bortom dess effekt på lust och trötthet. Kosttillskottet har nämligen visat kunna förbättra blodflödet vilket är bra för både hjärta och kärl.

Malena menar också på att man bör se användandet av kosttillskott som en hälsoinvestering:

– Öppenheten för att söka hjälp för relationsproblem har ökat, och snarare blivit en hälsofråga snarare än tabu. Människor vill investera för en bättre hälsa. Och där spelar samlivet en viktig roll värd att värna om.

Psst! L-Argiplex tävlar ut 10 kärlekspaket.

Ett paket innehåller följande produkter:

  • 2 förpackningar L-Argiplex Total 90 tabletter i valfri kombination Kvinna/Man, Kvinna/Kvinna eller Man/Man. Värde 299:- styck.
  • 1 förpackning L-Argiplex Lustgel. Värde 155:-.

Var med och tävla om kärlekspaketet genom att motivera varför just du ska vinna och besvara frågan nedan. Vinnaren dras och meddelas under vecka 43. Lycka till!

Largiplex-tävling

    Läs vår integritetspolicy här
    Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren! Tävlingsjury är Allas redaktion.

 

LÄS OCKSÅ


(33)
(0)

Senaste från allas
ANNONSSAMARBETE MED L-ARGIPLEX

Laddar nästa sida…