Annons
Annons


Vårvintermys och postorderfynd!


Ala 07

Vad gör du när vintermörkret fortfarande håller dig inne om kvällarna? Vi på Allas bläddrar i postorderkatalogerna och drömma om våren, eller så slår vi på tv:n och håller tummarna för den anorexidrabbade svenska hockeystjärnan Kim Martin.

Annons

Häng med!

Läs i Allas nr 7 ( i butik 6 februari):

Schlageraktuella Sanna Nielsen väntar på frieriet
Hennes tre syskon har totalt sju barn och själv fyller sångerskan 30 i år. Men någon panik känner hon ändå inte ännu. Fast det skulle inte göra något om sambon Joakim friade.

Vårens mode: 38 snygga postorderfynd!
Härligt havsblått, kaxigt korall och ljuva blommor. Vi har plockat ut tre riktigt snygga och trendiga teman ur säsongens postorderkataloger. Låt dig inspireras av vårliga klänningar, nätta sandaletter och läckra smycken.

OS-stjärnan: Jag var så sjuk att mina vänner inte kände igen mig
Nar anorexin var som värst rasade landslagsmålvakten Kim Martin Hasson 21 kilo. Trots flera års sjukdom och alvarliga skador vägrar hockeymålvakten ge upp. Nu vill hon föra Sverige till en tredje OS-medalj.

Tuffings-muffins med topping – smarrigt till fikat!
En klick vispgrädde, kanelpudrade äppelklyftor eller en spritsros av färskost är bokstavligen toppen på muffins. Smaksättningar som körsbär, ananas och nötter är pricken över i på våra ”Tuffings-muffins med topping”.

En läsare berättar: Jag var besatt av min exman
Johan hade stor aptit på kvinnor men när vi flyttade ihop trodde jag att jag hade vunnit. Efter bara några månader gjorde han slut. Jag kunde inte hantera det. Jag vägrade acceptera att han inte älskade mig längre.

Pigga upp hemma – 10 enkla superidéer!
Mysigt pyssel för vårvinterns inne-kvällar. I allas får du tio roliga, sanbba och enkla tips för hela hemmet – detaljer som förnyar och gör dig glad. Och, inte minst, börsvänligt och superkul!

Dessutom:

  • Lättlagat: Festlig karré och kassler
  • 80-talet är tillbaka: Modet, maten musiken…
  • Crèmerna som ger dig glimten i ögat
  • Styvföräldern Lotta ryter till: Kärleken måste även gälla barnen!
  • Lilla Pepparguiden
  • Tobias var 2 år när han fick cancer – idag är han frisk!
  • Lättlösta och kanonkul kryss
  • Special: 7 sidor med läsarnas egna berättelser!
  • Veckans brott: Manuelas kärlek kostade henne livet

+ massor med extra läsning, Veckans brott, noveller, Veckans middagar, Lottes skafferi, kåseri med Barbro Leggat, Ensamma mamman mm.

 

 

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…