Annons
Annons


Vem är Sveriges bästa kändisbarnvakt?


kändisbarnvakt

Vem är Sveriges bästa kändisbarnvakt? I första delen testar Jonathan, Maja, Frank och Oriana testa Dogge Doggelitos tålamod och kunskaper kring barnvakteri.

I höst gör flera kända profiler upp om titeln i Kändisbarnvakten. Några av de som testas av programmets barnjury är Dogge Doggelito, Caroline af Ugglas och Lill-Babs.

Kändisarna som medverkar har ett tufft jobbschema och här får de prova på hur det är att ta med sig barnen till jobbet en stund, precis som vilken förälder som helst.

Annons

Pannkakor och tålamod
Här får de också chansen att visa upp oanade talanger i pannkaksstekning, kurragömma, sagoläsning och…tålamod. Barnjuryn består av tolv barn i tre grupper och de betygsätter kändisarnas förmåga att leka, natta och laga mat.

Gilla Allas.se på Facebook

I första avsnittet ska Jonathan, Maja, Frank och Oriana testa Dogge Doggelitos tålamod och kunskaper kring barnvakteri. Jonathan blir livrädd när han får reda på att Dogge suttit i fängelse en gång i tiden. Hur handskas barnjuryn med det?

Heltokiga Caroline
I andra avsnittet testar Lina, David, Vendela och Felix om Caroline af Ugglas är en bra barnvakt. Det visar sig att Caroline är heltokig. Hon serverar bland annat varma cocosbollar till middag och låter barnjuryn gå upp på scen och sjunga framför tusentals människor.

 Kändisbarnvakten: Fredag 4 oktober, kl 18.45. Barnkanalen/SVT


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…