Annons
Annons


Veronica Maggio först ut i Dom kallar oss artister


Veronica Maggio har lagt Sverige för sina fötter sedan debuten för tio år sedan. Foto: SVT

Veronica Maggio har lagt Sverige för sina fötter sedan debuten för tio år sedan. Foto: SVT

Veronica Maggio är Spotify-generationens okrönta drottning. Snart är det 10 år sedan hon skivdebuterade och kammade hem en grammis som årets nykomling. Nu är hon en av Sveriges allra största artister.

Annons

Det är dags för en femte säsong av Dom kallar oss artister, programmet där vi får följa med bakom kulisserna i några av våra mest populära artisters vardag.

Skamligt förslag
I säsongens första avsnitt möter vi Veronica Maggio i ett vintrigt Oslo inför hennes första stora arenaspelning. Det blir en hektisk dag fylld med intervjuer, nerver och selfie-hungriga fans i varje gathörn. Dessutom kryper det fram både gamla demosynder och ett skamligt förslag.

Gilla Allas.se på Facebook

Småkriminell förortsunge
Nästa onsdag får vi följa Steve Angellos resa från småkriminell förortsunge i Solna till en av världens bäst betalada DJ’s. Tittarna tas med till Miami och en av de viktigaste festivalerna för dansmusik. Det blir housebeats, fyrverkeri, galna fans och ett känslosamt återbesök på festivalen där Angello gjorde den allra sista spelningen med Swedish House Mafia.

Därefter väntar möten med Edda Magnason, Bob hund, Kleerup och Lilla Namo innan säsongen avslutas med en av landets folkligaste artister – Tomas Ledin.

De kallar oss artister: Onsdag 29:e september, kl 21.00 i SVT1

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…